Türkiyede Kız Arkadaş Edinmek Çok Boş Geliyor
türkiyede gerçekten kız arkadaş edinmek bana çok boş geliyor kız arkadaş ve cinsellik nedenmi beyler zaten
bu ülkede erkekseniz yakışıklı zengin uzun ve kaslı değilseniz hemen sapık damgası yiyorsunuz
durun bir dakika ben iyi efendi ve romantik kadın erkek eşitliğini savunan bir erkek olsanız bilene yine sapık potansiyeline gireceksiniz
bir kız için kendinizi çok kasıcaksınız tanışmak için ilk önce sonra ise paranız olacak bir yere götürüp yedirip içirmek için sonra hediye alacaksınız hem özel günlerde hemde özel olmayan günlerde sonra ise belki niyetiniz ciddileşicek ve evliliğe karar vereceksiniz bir bakın o da ne evlilik düğün ev araba balayı derken 800.000 tl yi bulan bir masraf sizi bekliyor aga gerçekten türkiyede erkek olmak çok zor askerlik zorunlu erkek olduğun için çalışmak zorunda ve bütün yük senin üstünde iş bulamasan bilene yine bulamadığın için psikolojik baskı ile karşılacaksın ağlamayacaksın ve sokakta yürürken kendi işinde gücünde olsan bilene sapıksın ve liste uzar gider
aga sadece tek istediğim romantik bir ilişki ya ben kültürün bana dayattığı erkek rolünü oynamak istemiyorum sadece romantik bir ilişki istiyorum be aga bir kadınla
aga bu türkiyede olmayacak gibi geliyor bana şimdi benle dalga geçeceksenizde benim gibi düşüncede olan hemcimslerime diyeceğim tek şey ise ortadoğu kültürüne baya uzak olan farklı bir kültürden kız bulmak onun harici türkiyede kız arkadaş bulmak baya zor iş aga
ben 18 yaşımda anlamıştım şu an ise 4 ay sonra 21 e gireceğim keşke bu kızların kezban olduğunu 14 lü 15 li yaşlarımda kavrasaydım 2016 senesinde baya bir yazılım dili öğrenmiştim 6 tane dil o zamanlar seviyordum tam o zaman bir kız için sigaraya başlamıştım keşke hiç başlamasaydım sonra yazılım dilini filan bıraktım 3.5 sene filan keşke yazılımı bırakmasaydım da sevdiğim kızı bıraksaydım sevdiğim derken çocukluk aşkımdı 2017 yılında intihar etmeyi bile düşündüm şimdi o kız zengin maço kırolarlan takılıyor ben ise ağlıyorum sadece onları uzaktan dinleyerek bundan sonra türkiyede yaşadığım sürece kız arkadaş cinsellik gibi şeyler düşünmeyeceğim sigarayı bırakacağım artık bitti keşke bu kızların buradakilerin kezban olduklarını 15 yaşımda filan kestirebilseydim ama ne olsun sağlık olsun sadece merak ediyorum beyler nasıl kezban olduklarını anladınız bir de hikayenizi yazsanız güzel olur
aga gerçekten biz son kuşak olduk bu konuda gerçekten şu an alfa kuşağında olan erkek bireylerin çoğunluğu en büyükleri 8 yaşında bunlar 10 sene sonra çoğu toplumsal baskılar büyük oranda azalacağı için kolayca kız arkadaşı bulabilecekler z kuşağının %90 nı toplumsal baskılardan şikayetçiler y kuşağından %60 da aynı şekilde şikayetçi türkiyede asıl toplumsal baskıları oluşturan boomer kuşağı x kuşağı ve y kuşağının %40 lık kısmı oluşturuyor bunlar 10 sene sonra boomer ve x kuşağından baya bir birey öleceği için yeni gelen kuşaklar sevgili ilişkilerini tamamiyle normal karşılayacaklar çünkü şu an z kuşağı 10 sene sonra 30 lu yaşlarında olacak veya yakın bir yaşta olacak yani demek istediğim alfa kuşağındaki bireyler avrupadaki gibi sevgiliyi kolay bir şekilde bulacak ve toplumsal baskı tam görmeyecekler avrupadaki gibi istedikleri her şeyi yaşayacaklar gerçekten sevgili konusunda alfa kuşağı çok şanlı olacak aga ya gerçekten beyler biz tam ucundan kaçırdık be aga o yüzden yakın beyler
aga gerçekten ergenlik döneminde iyi olan kadınlar alınmasın ama nerede gerçekten ben erkek olduğum halde arkadaş olmayacağım hatta selam vermeyeceğim tiplerlen takılıyorlar onlarlan eğleniyorlar sonra bu takıldıkları erkekler dövünce işinde gücünde efendi sessiz sakin erkekler cezasınız çekiyor nerede şerefsiz erkek varsa onların bir ton kız arkadaşı oluyor türkiyede ama işinde gücünde olan efendi romantik namuslu erkek ise cezasınız çekiyor nasıl derseniz ise sebebsiz yere sapık damgası yiyor boş yere genelleniyor bunu gören düzgün erkekler ise evlilikten uzaklaşıyor ekonomik nedenler olsun toplumsal baskılar olsun vesayire ben neden ergenlik döneminde kadınlar tarafından hiçlenip 30 zuma kadar hayvan gibi çalışıp ev alıp araba alıp bir de üstüna düğün balayı parayı biriktirip bir de o kadar borç altına girip ergenliğimde değer vermeyen bir kızla evleneyim aga bana kalırsa türkiyede bi 10 seneye kadar baya bir oranda düşecek o zamana kadar bu başlığı editlerim beyler benim ön görüm bu saygılar...
çünkü beyler eğer boyunuz ortalama veya biraz kısa veya ortalama veya biraz uzun olsun tipiniz ortalama olsun veya biraz üstü veya altı olsun veya kazancınız asgari veya biraz üstü olsun yani alt seviyede erkekseniz ne kadar efendi romantik saygılı sevgili kadın erkek eşitlğiini savunsanız bilene türkiyede yaşadığınız için potansiyel sapıksınız yani bu sunuz eğer ispanyada veya italyada doğsaydınız sapık bir şerefszi olsaydınız italyan veya ispanyol olduğunuz için yine efendi romantik olucaktınız ama o ne ki türkiyedeyiz aga bu kızların bu ön yargıları kırılmaz aga yine kadınlar saydığım erkekleri yine sapık olarak görecekler bu da türkiyedeki %70 lik erkek kısmını kapsıyor aga %30 luk kısımdaysanız paranız tipiniz boyunuz fiziğiniz varsa zaten elit yerlerde oturup oralarda rahat hayat yaşarsınız ve bu önyargılar sosyetik ortamlarda olmaz ondan dolayı bu forumdaki %95 erkek türkiyede %70 lik erkeklerin içinde olduğu için üzülmeyin bende öyleyim o yüzden yapacağımız şey spor yapıp kaslanmak dil öğrenmek işimizide uzmanlaşmak ve yabancı kızlarlan tanışmak anca böyle bu düzenden kurtuluruz bundan 10 sene hatta 15 sene önceki türkiyede erkek olmak diye forum sitelerde entrylere baktım halen orada yazan yazarlar atıldığı sene 2007 filan civarları ekşi uludağ gibi forumlardan baktım yazdıkları entryler bütün yük üstünde askerlik potansiyel sapık olarak görülmek ve liste uzar gider bu 15 sene öncede böyleydi bi 15 sene sonrada bu olucak
ancak bu algının kırılması için 25 sene filan geçmesi lazım zaten o zaman 2 kuşak daha geçmiş olucak belki o zaman bu erkeklere bakış olan önyargılar kadınlar tarafından kırılır ama biz o zamana kadar toprakta oluruz yani çok şey kaybederiz o yüzden arkadaşlar alternatif yollar arayın ve yurtdışından kız arkadaş edinmeye bakın
Türkiyede abazalar ne zaman biter aga ya
youtubede İlker Fırat diye birisi var abaza avcısı çocuk hergün youtubede yayın yapıyor ara sıra uzun canlı yayın yapıyor 12 saatlik çocuk size yemin ediyorum normal yayında 10 tane abazayı rahat işletiyor uzun yayınlarda 50 nin üstü abaza işletiyor ya aga bu abazalar yüzünden artık korkuyoruz hoşlandığımız kıza bilene açılamıyoruz aga gerçekten abaza olmayın ya sizler yüzünden benim gibi ve türkiyedeki %20 lik kısım efendi erkeklerde sizin yüzünden sebepsiz yere sapık olarak görülüyor bu sözüm bu forumdaki %70 lik kısım için geçerli değildir onlar efendi ve adamdır o geri kalan %30 luk kısmına sesleniyorum bu yazılarım onlara bu yazıyı okuyun paylaşın ve diğer bu forum yazarı olmayan kişilere okutun abaza olanlara ama sizin yüzünüzden kaç erkek depresyona giriyor bir kıza açılamadığı sevgilisi olmadığı için hani nasıl üsteki olanlar ekonomiyi nasıl kötü yapıyorsa sizin gibi abaza çoğunluk yüzünden bizde kız bulamıyoruz açılamıyoruz aynısı sizin içinde geçerli siz böyle oldukça siz abazalarda biz efendi erkeklerde %20 lik kısım harici herkes sap olarak gezecekler iyi halt yediniz sizin yüzünüzden ne kadar efendi erkek depresyondan dolayı kötü alışkanlıklara başladı ve saçları döküldü diğer sağlık sorunları çıktı iyi yaptınız abazalar afferin sizlere
o kadar toplumsal baskıya maruz kalıyoruzki artık bir kıza açılmak istesem abaza sapık olarak görünücem çünkü kadınlara toplum bunu dayatıyor hadi diyelim arkadaş olduk sevgili olduk toplum yine erkek dediğin parası olur erkek dediğin güçlü olur diye seni yeniden maddiyata itiyor hadi onu geçtim sokakta istediğin gibi el ele yürüyemeyeceksin sevdiğin kız sürekli abimin arkadaşı görür akrabalar görür komşularım görür diye korkudan el ele tutuşamayacaksın öpüşmeyi geçtim beyler
fap fin fon olayları zaten ayrı bir dert orası imkansız gibi şey keşke türkiyede doğmasaydım başka ülkede erkek olarak doğsaydım hem efendi olduğum için değer görücektim ve sevgilimle herşeyi yaşayabilecektim
sizce beyler bu toplumsal baskılar ne zaman biter sevgili edinme konusunda bana kalırsa ALFA KUŞAĞI tam rahat bir şekilde sevgili edinebilecek bizim yaşlarımıza geldikleri zaman.
hayata yeniden başlıyorum çoğu şeyi sıfırlıyorum artık.
bu ergenliğin bana verdiği depresyon olsun kötü alışkanlıklar olsun bu saatten itibaren bırakıyorum sentetik mutluluk benim için yok artık artık mutluluk benim için bir iş yaptığım zaman başarayı ulaştığım zaman o benim için çok büyük mutluluk olacak hedefim 2023 ün 24 şubatı o zamana kadar burayı editlerim.
hiç kız arkadaşı olmamışlar hele bir gelin
kendimi çok yalnız hissediyorum 20 yaşındayım6 ay sonra 21 e basacağım inşallah ama kendimi çok yalnız hissediyorum sizin yaşınız kaç neden olmadı onları yazsanıza bi efkarlanalım beraber
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.615 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic