aga gerçekten ergenlik döneminde iyi olan kadınlar alınmasın ama nerede gerçekten ben erkek olduğum halde arkadaş olmayacağım hatta selam vermeyeceğim tiplerlen takılıyorlar onlarlan eğleniyorlar sonra bu takıldıkları erkekler dövünce işinde gücünde efendi sessiz sakin erkekler cezasınız çekiyor nerede şerefsiz erkek varsa onların bir ton kız arkadaşı oluyor türkiyede ama işinde gücünde olan efendi romantik namuslu erkek ise cezasınız çekiyor nasıl derseniz ise sebebsiz yere sapık damgası yiyor boş yere genelleniyor bunu gören düzgün erkekler ise evlilikten uzaklaşıyor ekonomik nedenler olsun toplumsal baskılar olsun vesayire ben neden ergenlik döneminde kadınlar tarafından hiçlenip 30 zuma kadar hayvan gibi çalışıp ev alıp araba alıp bir de üstüna düğün balayı parayı biriktirip bir de o kadar borç altına girip ergenliğimde değer vermeyen bir kızla evleneyim aga bana kalırsa türkiyede bi 10 seneye kadar baya bir oranda düşecek o zamana kadar bu başlığı editlerim beyler benim ön görüm bu saygılar... |
Bildirim