Şimdi Ara

türkiyede toplumsal olarak evlilik dışı baskılar ne zaman biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar toplumsal baskıya maruz kalıyoruzki artık bir kıza açılmak istesem abaza sapık olarak görünücem çünkü kadınlara toplum bunu dayatıyor hadi diyelim arkadaş olduk sevgili olduk toplum yine erkek dediğin parası olur erkek dediğin güçlü olur diye seni yeniden maddiyata itiyor hadi onu geçtim sokakta istediğin gibi el ele yürüyemeyeceksin sevdiğin kız sürekli abimin arkadaşı görür akrabalar görür komşularım görür diye korkudan el ele tutuşamayacaksın öpüşmeyi geçtim beyler

fap fin fon olayları zaten ayrı bir dert orası imkansız gibi şey keşke türkiyede doğmasaydım başka ülkede erkek olarak doğsaydım hem efendi olduğum için değer görücektim ve sevgilimle herşeyi yaşayabilecektim

sizce beyler bu toplumsal baskılar ne zaman biter sevgili edinme konusunda bana kalırsa ALFA KUŞAĞI tam rahat bir şekilde sevgili edinebilecek bizim yaşlarımıza geldikleri zaman.

• Bu ülkede kolay kolay bitmez. Her şeyden önce insanların bireyselleşmesi ve belli bir eğitim düzeyini yakalaması lazım. Fakat büyük çoğunluk bu noktaya çok ama çok uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 28 Şubat 2021; 7:20:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.