KARDEŞİM İSTİKBALMİ AMAN HAA KAÇ!!!
MAĞDUR OLMA - İSTİKBAL ALMA
MALININ ARKASINDA DURMAYAN BİR FİRMA,
3 yıl ped 10 yıl yay garantisi var diye 2016 yılında en pahalı yatağı sattılar. İstikbal markasına güvenerek Master yatak aldım, piyasada daha pahalı yatak yoktu. Yayları bozuldu yayları batıyor, yatakta resmen yuvarlanıyorum dengeli durmuyor dayak yemiş gibi kalkıyorum. Arayıp değiştirmelerini talep ettik önce daha bakmadan yokuş yapıp yıldırmak istediler yok evrakları var mı yok garanti belgesi duruyor mu, yok faturası nerede diye, hepsini bulup gösterince de isteksiz Müşteri temsilcisinin tavır ve davranışlarından baştan zaten olumsuz cevabı alacağımızı anladım. Daha telefonda derdimizi anlatmadan ped 3 yıl yay 10 yıl peddendir zaten pedi tesisi koydu. Zaten bir şey yapamayız 3 yılı geçmiş diye daha yatağa bakmadan peşinen hükmetti. Israrımız üzerine servis kaydı açtı. Yani zaten malın arkasında durmayacağını beyan etti açıkça. İstikbal müşteri hişzmetlerinin konuşmasından sonra zaten ben ped den diyeceklerine adım gibi emin oldum. Zaten pede 3 yıl garanti verdik deyip kapatırlar kesin dedik. Aynen de öyle oldu.
Müşteri hizmetlerinden aradılar yatağa bakacağız dediler ben gelecekler sanıyorum bakmaya dahi gelmeden WhatsApp tan kamera ile arayıp yatağa baktılar. Bu ne sorumsuzluk anlamadım sizin müşteri hizmetiniz batsın. Bu mu müşteri hizmetiniz. Ben daha bakmadan ped den dedim ki ped. Den diyeceklerini zaten biliyordum. Direkt pedden yaylar sağlam dedi. Yahu nasıl anladım dokunmadan ellemeden pedin bozuk olduğunu hadi anladın yayların sağlam olduğunu nasıl anladın? Yaylar poşetli ortada görünür bile değil. Ayrıca ped dediği 5 cm silikon sünger hiç bozulacak bir şey değil.
Para kolay mı kazanılıyor, bu müşteriyi kandırmak değil mi?, En uyduruk bilinmeyen markalar bile ürününün 10 yıl arkasında dururken İstikbal bizi mağdur etti. Birçok firma 9 yıllık 10 yıllık yataklarının arkasında durup yenisini verirken biz pazardan almadık istikbaldan en pahalı yatağı aldık. Youtube.com de bakın bir sürü video var 9 yıllık yataklarını adamlar götürüyor bir telefonla yenisini veriyorlar. IKEA dan yatak almışlar hemen değiştiriyorlar. Ne ismi var yatağın ne cismi ama adamlar malının arkasında duruyor müşterisini mağdur etmiyor. Sen koskoca yılların istikbalisin insanlar sana güvenip piyasanın 2-3 katı fazla ödeyip mal alıyor neden malının arkasında durmuyorsun.
Sizi faturalarımla Tüketici Hakları'na şikayet ediyorum. Her yere yazacağım ayrıca hakkımı her ortamda arayacağım.
Öyle pedden demekle olmuyor.
Mağduriyetliğimin giderilmesini, ürünün garantiden değişmesini istiyorum,
Arkadaşlar youtube ye bakın bir sürü billinmedik marka bile malının arkasında birebir değişim yaparken kelli felli istikbal malının arkasında durmadığı gibi pedden diyerek, müşterinin aklıyla dalga geçiyor,
"Belime yaylar batıyor diyorum, yatakta rampa var diyorum işte onu ped yapıyor diyo"
Dünya para verdim 3x4 katı markaya güvenerek bilseydim piyasada aynı özelliklerde hatta daha iyi markasız yarıyarıya ucuz olanlarını alırdım hiç değil malının arkasında duruyorlar 10 yıl.
Almayın aldırmayın,
uygun yer bulamadım, yanlış yerse konuyu ilgili yere moderatör arkadaşlar taşırsa sevinirim.
Çiçeksepeti.com Rezaleti, Tefecilik eşkıyalık yapıyor. Aman Dikkat! İptal iade diye bir şey yok!
Alışveriş yapacaklar dikkat
muhatap yok (kendine müşteri hizmetleri deniyorsa var)
Ödeme yaptıktan 1 dakika sonra bile sipariş iptali yok
iade hiç yok (yani kırıldı ben beğenmedim mümkün değil)
iptal ettirmenin ya da iade etmenin bilinen bir yolu dahi yok.
3 gündür sipariş iptal etmek istiyorum, ayak oyunları ile laf cambazlığı ile oyalıyor, erteliyor. yıllardır alış veriş yaparım ben böyle bir firma görmedim.
3 gündür aldığım ürün kargoda hazırlanıyor diyor, iptel edin diyorum. kargoya verildi diyor, takip numarası istiyorum. Sistemlere birazdan düşer diye yalan söylüyorlar. Koskoca Çiçek Sepeti varvar müşterisine yalan söylüyor. Kardeşim ne diye yalan söylüyorsunuz. İlk defamı internetten ürün alıyoruz. Dalga geçer gibi 1 saat sonra arayın arıyorum 2 saat sonra sorununuz çözülecek. En sonunda satıcının 13 gün gönderme hakkı var diyor. E o zaman ihtiyacım kalmıyor ki zamanı geçtikten sonra ne gerek var hediyeye.
Bildiğin tefeci gibi. Satıcının gönlünü bekliyorsun. Açıklamaları ise kişiye özel olduğundan diyor iade iptal yok diyor. (aldığım ürün takı sandığı yani kardeşim kişiye özel takı sandık mı olur.) sonra haklısınız deniyor 1 saat sonra iptal edeceğiz 1 saat sonra dönüş yapar mısınız deniyor. 1 saat sonra dönüş yapıyorum yine satıcının 4 gün daha gönderme hakkı var deniyor.
Tezgah iyi, ürün teslim tarihi dikkat satışta 29-13ağustos yazıyor. 29-30 sa tamam sorun yok diye 27sinde aldım ve irtibat sağladım. Satıcıyı arayıp rica ettim kargoya vermesi için bugün kargoya teslim ettim diye utanmadan yalan söylüyor. 2 gündür verdim dediği kargo sistemlere nedense girilmiyor. (yok çünkü öyle bir kargo)
evlilik yıl dönümümüzde geçti ve bir anlamı kalmadı. Taktir sizin.
bu firmaya Aman ha dikkat demedi demeyin mağdur olmanız yakındır
Değerli Forum Üyeleri 25 Yıllık Tecrubemizle sizlere hizmet etmeye lezzetleri buluşturmaya devam ediyoruz...
Tokat ili ve çevresinde hizmet vermekteyiz, Tokatta Aşçı Düğün Yemekleri, Döner, Etli yemek, Mevlüt Yemeği,Mevlit Yemeği Firmaları,Mevlit Yemeği Fiyatları,Cenazede Mevlüt Yemeği,Bebek Mevlüt Yemeği,Sünnet Mevlüdü Yemekleri,Toplu Yemek Organizasyonu,300 Kişilikten 3000 kişilik yemek istiacınıza özel siz değerli forumdan gelen müşterilerimize özel %15 indirim yapabiliriz.
Pandemi bildiğiniz üzre bizim sektörü de vurdu. Herkesin işi gücü rast gelsin.
HAKAN USTA 0533 481 76 26
Sele(koltuk) borusunun bu çontasını kaybettim. bisikletçilerde yok bulamadım en son internette aramaya başladım lakin ismini bilmediğimden bulamıyorum bir adı varmı satılırmı? aliexprestte buldum tr de varmıdır? yada link atabilirseniz sevinirim.Nereden temin edebilirim. sadece karedeki conta lazım boru sele var, contasıda vardı ama nereye koyduysam kaybettim. teşekkür ederim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.020 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri