sıralamaları 0.85 ile çarpmak ?
sizce nasıl olur 2018 i 0,85 le çarpmak bana mantıklı geldi
arkadaşlar marmara üniversitesinde bilgisayar mühendisliğini bu sene yazıp okuyup tecrübe sahibi olmak mı yoksa 1 sene daha bekleyip daha iyi bir üniversitede okumak mı gerçekten etkisi nedir görüşleriniz çok önemli lütfen bu bölümelrde okuyanlar varsa aydınlatabilirlerser çok sevinirim
seneye ayt için ne yapılmalı
arkadaşlar tyt koruyup seneye sadece ayt çalışmayı düşünüyorum şu ayt yi 70 üstü yapan arkadaşlar nasıl yaptılar ne tavsiye ediyorsunuz
soru iptali ?
arkadaşlar bu soru iptalleri ne zman oluyor olucaksa şu yüzey gerilimli olan soru hakkında bir iptal olur mu sizce ?
tıp dışında öneri ?
arkadaşlar bu sene 95 civarı tyt 46 civarıda ayt neti yaptım seneye tyt koruyup ayt girmeyi düşünüyorum fakat tıp okumak istemiyorum maaş olarak tıpa yakın hangi bölümleri önerebilirsiniz malesef ailem tıp konusunda ısrarcı eğer ki ona yakın bir maaşlı yer tutturursam düşünebilirler
sizce ne yapmayalım ?
tyt 98 ayt 50 geldi arkadşlar ayt ye çok asılamadım malesef sizce nasıl bir sıralama gelir tyt çok iyi gelip te diş falan olmazsa seneye tyt sıralamamı kullanıp sadece ayt ye girmeyi düşünüyorum nasıl mantıklı mı sizce
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.895 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet