Şimdi Ara

soru iptali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu soru iptalleri ne zman oluyor olucaksa şu yüzey gerilimli olan soru hakkında bir iptal olur mu sizce ?

• 4 yıldır sınava giriyorum şu ana kadar 100'den fazla deneme çözmüşümdür, ayrıca üniversite öğrencisiyim de. Yüzey gerilimi sorusundan en az 10 tane aynı tipte soru gördüm, çözdüğüm yayınlar konuyu yüzeysel aldığı ve benimde derinlemesine düşündüğüm için sürekli yanlış yaptım o soruyu. 2021 tyt de de dedim ki artık ders çıkarmalıyım derin değil yüzeysel düşünmeliyim. Maalesef bu sefer yine yanlış çıktı. Yok abi nasip bu işler; sen ne kadar tecrübeli olursan ol, ne kadar çalışırsan çalış değiştiremiyorsun kaderini...
  • Olmaz ertan hoca neden olmayacağını acikladi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır sınava giriyorum şu ana kadar 100'den fazla deneme çözmüşümdür, ayrıca üniversite öğrencisiyim de. Yüzey gerilimi sorusundan en az 10 tane aynı tipte soru gördüm, çözdüğüm yayınlar konuyu yüzeysel aldığı ve benimde derinlemesine düşündüğüm için sürekli yanlış yaptım o soruyu. 2021 tyt de de dedim ki artık ders çıkarmalıyım derin değil yüzeysel düşünmeliyim. Maalesef bu sefer yine yanlış çıktı. Yok abi nasip bu işler; sen ne kadar tecrübeli olursan ol, ne kadar çalışırsan çalış değiştiremiyorsun kaderini...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soru iptali olmaz. Olursa sinav aciklaninca açikliyolar hangi sorunun iptal olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kohezyon varsa yüzey gerilimi var.

• Geçen yılki dalga sorusu iptal olmadıysa hiçbir soru iptal olamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eğer bir soru iptalse açıklanınca öğreniyorsun sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.