Bildirim
tıp dışında öneri ?
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tıp istemiyorsan yazma bence klasik bi cevap ama öyle, sıkılırsın -
Ona yakın maaşlı diye bir şey diyemeyiz. Sadece dişi sayabiliriz. Diğer mesleklerde şansın tutarsa o kadar kazanırsın. Mühendisliklerde ise 2 misli bile kazanabilirsin. Ama mühendislikte o kadar kazanabilmek için çok çalışman lazım -
Tıp mühendisliği -
İtü gemi mühendisliği bana aşırı mantıklı geliyor, ara ara acaba yazsam mı diyorum. -
mantıklı olabilir geçen sene 40 k da almış acaba benim bu sene tutar mı puan obp 96
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre2000205mantıklı olabilir geçen sene 40 k da almış acaba benim bu sene tutar mı puan obp 96
itü kıbrıs kampüsünde de var ama orası nasıl hiçbir fikrim yok. Gemi hem tr’de iş potansiyelini oldukça iyi bir seviyede olan bir bölüm hem kanada gibi ülkelerde de ihtiyaç olduğundan oralarda yolunu bulma ihtimali de var.
-
Diş diyebilirim
Tip a gore daha risksiz daha kolay(teorik egitim bakimindan)
Ve tutturursan ki zor bir sey degil
Cok cok daha iyi maaslara ve calisma hayatina sahip -
Eğer sağlık alanıysa, diş hekimliği.
Mühendislik branşıysa, elektrik elektronik / bilgisayar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 3 Temmuz 2021; 20:27:21 > -
El becerisi olmayanlar için sıkıntı olur mu hocam ?
-
Yani hocam bunu soylemek icin yolun basindayim(1.sinifim)
Ama arastirmalarima bakarsam evet sıkıntı ama halledilmeyecek bir sey degil
Sadece digerlerine gore daha cok pratik yapilmasi ve becerinin gelistirilmesi gerek
Önemli olan istemek yani -
Maaşa göre bölüm seçilmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vezhack2Maaşa göre bölüm seçilmez.
tabiki seçilmez fakat ülkemizin durumu malum açlık sınırında yaşıyoruz bu durumda aldğının paranın önemi yadsınamaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X