Şimdi Ara

van tıp nasıldır çok önemli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar van tıp nasıldır, eğitimi iyi midir,depremden sonra eğitim kalitesinde bir düşüş oldu mu acaba? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.çok tereddütlerim var van ile ilgili..

• van tıp nasıldır bilmiyorum ama,bu sene dershaneye vandan bir arkadaş gelmişti durumlar çok kötü demişti...şimdi sen büyük bir şehirden gidersen zorluk çekebilirsin(istanbul,izmir,ankara,bursa),bu arada hangi şehirde yaşıyorsun?
  • doguda tıp fakultesı gelısmıs olan ıller erzurum dıyarbakır van ayrıca bunlar eskı tıp fakultelerı oldugu ıcın olanak olarakta ıyıler dogunun koklu fakultelerı bunlar ama depremden sonra ne oldugunu tam kestıremeyız oradan bılgı almaya bak bence
  • istanbulda yasıyorum..
  • Van güzel memlekettir ama İstanbul gibi büyük bir şehirden gidince alışman biraz zaman alabilir. Arkadaşım şu an askerliğini orada yapıyor Ankara'dan gitti ve hiç beklediği gibi çıkmamış oralar çok beğenmiş ama şu an yaz aylarında olduğumuz için inanılmaz sıcakmış yine de varsa tanıdığın biraz bilgi al.
  • tercih listeme 1 2 tıp yazdım ama açıkcası van'ı yazmadım aksaklıklar içinde bir üniversite çünkü oranın toparlanması 2 3 yılı alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeon Woo

istanbulda yasıyorum..

siralaman kac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van gölünde canavar var
    http://www.youtube.com/watch?v=3S5kC9HT6UM
    van kalesi
    http://www.youtube.com/watch?v=MKLGZyth3-U
    Baya bi tıp hayalin varsa yaz,benim kuzenim Van'da diğer doğu illerini de gezmiş onlara göre daha iyi dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightstory

quote:

istanbulda yasıyorum..

siralaman kac?

11.000 cıvarlarında.zaten cok secme sansım yok ya yazacağm ya da yazmayacağım.yemin edereim 1 haftadır kafam patladı ne yazsam ne yapsam die..çok ortada kaldı sıralamam..sınavdan önce korkuodum böle bi durumdan başıma geldi..keşke 1-2 doğru daha yapsaymışım diorum..nese bunada şükür 1-2 tane daha yanlışımda olabilirdi..
  • deyerli arkadaşlar ben vanda yaşamaktayım depremden sonra baya bir hasar gördü maalesef vanımız ama çokk şükür erken toparlandı tıpta okuyan arkadaşlara önerim şuki vanda tıp okumak güzeldir egitim bakımdan süper diyebilirim vanda yaşadım için demiyorum sizin geleceginiz açısından diyorum vanda oldugumdan dolayı gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışrım elimizzden geldigince tabiii.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightstory

quote:

istanbulda yasıyorum..

siralaman kac?

11.000 cıvarlarında.zaten cok secme sansım yok ya yazacağm ya da yazmayacağım.yemin edereim 1 haftadır kafam patladı ne yazsam ne yapsam die..çok ortada kaldı sıralamam..sınavdan önce korkuodum böle bi durumdan başıma geldi..keşke 1-2 doğru daha yapsaymışım diorum..nese bunada şükür 1-2 tane daha yanlışımda olabilirdi..

arkadaşım 11.000 sıralamayla diş hekimliği niye yazmıyorsun? büyük şehirlerin çok iyi üniversitelerinde okuyabilir çok da iyi eğitim alabilirsin.hem neredeyse hepsinde birer ikişer boşluk kaldı.düşün bence.ayrıca tıp okuyacağım diye istanbuldan kalkıp vana gitmenin hiçbir mantığı yok bence.sonra çok hayal kırıklığına uğrar pişman olursun ama iş işten geçmiş olur.bir de eğer tutturur vana gidersen yurt bulabileceğinin garantisi var mı? ilk yerleştirmede yurdu dolmuş olabilir.bunları da düşün ve araştır derim

• Eskisi gibi değil depremden sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.