Rusça kızlara yürüme cümleleri?
Burada çok Rus var, bunlara ne diyip yürüyebilirim? Rusça biliyorum da biraz, ne desem düşerler?
Kız bulamıyorum intihar etcem
|
Hiç arkadaşım yok nasıl kız bulucaz?
Arkadaş ben sadece cinsellik istiyorum fbuddy istiyorum. Sıkılıyorum sevgililikten. Yok naber aşkım yok ne yedin aşkım ne renk sıçtın. Karıya da para vermek istemiyorum. Kızlara da gidip fbuddy olalım mı desem tokadı basarlar belki sapık diye beni dövdürürler. Oysa gidip mal mal tiplere bacaklarını açıyorlar. Oysa o adamlarla aynı şeyi istiyoruz biz de. Niye biz kötü oluyormuşuz? Yurt dışında insanlar bunu hep yapıyor. Niye bizim kezbanlar bunu çok garipsiyorlar? Ne yapacağız yani cinsellik olmayacak ilişkide evcilik falan mı oynayacağız? İhtiyaç anasını satıyım ya.
Olum bu nasıl bir kız ya. :Şerefsizim hayatımda gördüğüm en güzel kız değilse namerdim.
Mesela diyelim ekran kartı yolladın, adamda bozuk ekran kartı vardı, adam bir parçasını söktü geri yolladı sana. Böyle bir şey olabilir. Nasıl kanıtlayacaksın?
Ya da mesela aldı takarken direncini falan düşürdü, sonra da iade istiyor. Bunu nasıl kanıtlayacaksın? Bu sisteme güvenebiliyor musunuz? Alıcıyı düşünüyor çok güzel, ama ya satıcı?
Ben söyleyeyim mi? İşçisine asgari ücret veren başka bir rakip firmayla rekabet edemeyip batardı. Sonra da siz işsiz kalırdınız. Neden? Çünkü kasaya daha çok para kalıyor. Çünkü o rakip firma o parayla araştırma geliştirme yapabilir, işte atıyorum ürettiği malı daha ucuza mal etmenin yollarını bulabilir.
Bence bir şey daha söyleyeyim mi? Bir ekonomist olarak, bu vahşi kapitalizm daha da kötüye gidecek gibi duruyor. Yani git gide daha az maaş alacağız gibi görünüyor, sırf rekabet için.
Anca bu nasıl olurdu? Topluca komünizm gelir, işte o zaman devlet der ki işçiyle patron aynı maaşı alacak zorunlu tutuyorum der. O zaman yapılır.
Riley Reid bile evlenmiş!
|
Sürekli eşyalarımı kaybediyorum
|
Mining yaparak evi ısıtıyorum
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.589 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic