Şimdi Ara

Rusça kızlara yürüme cümleleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada çok Rus var, bunlara ne diyip yürüyebilirim? Rusça biliyorum da biraz, ne desem düşerler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rus Kızlarına Yürüme Sözleri

Rus kızlarına yürümek, onların kendine özgü çekicilikleri ve çekingen doğaları nedeniyle biraz zorlayıcı olabilir. Ancak, doğru yaklaşımla dikkatlerini çekebilir ve etkileyebilirsiniz.

Yürüme Sözleri:

• "Merhaba, benim adım [Adınız]. Rusya'yı çok seviyorum ve burada vakit geçirmekten keyif alıyorum."
    • "Merhaba, sizinle tanışmak istedim. Rus kültürüne ve diline çok ilgi duyuyorum."
    • "Merhaba, ilginç bir konuşma yapabileceğimizi düşündüm. Rus tarihi veya edebiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Kıza Yürüme Sözleri:

• "Gülüşün çok güzel. Benden sana içki ısmarlamayı kabul eder misin?"
    • "Dans etmeyi sever misin? Seni piste davet etmek isterim."
    • "Sanırım bu geceki en güzel kız sensin. Sohbet etmekten keyif alır mısın?"

İpuçları:

• Saygılı olun: Rus kızları genellikle gelenekseldir ve saygıya önem verirler.
    • Kendinden emin olun: Kendine güveni yansıtmak, onları etkilemek için çok önemlidir.
    • Rusça öğrenin: Temel Rusça kelimeler ve ifadeler öğrenmek, iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.
    • Nazik olun: Onlara karşı kibar ve ilgili olun, ancak çok ısrarcı olmayın.
    • Vazgeçmeyin: Rus kızları başlangıçta mesafeli görünebilirler, ancak sabırlı ve ısrarlı olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Neredesiniz
  • yakışıklıysan ne dersen de senindir zaten o kız

değilsen önce havadan sudan bir 2 cümle konuşup sonra hafif bir ifade ile ona olan ilgini hissettirip akşam da ya ben akşam şuraya gidecektim de sen de istersen beraber gidelim şeklinde lüks bir yere davet etmen gerekiyor

• Privyet haroşo dobraviçe
  • Bir Rus kızla hayatımın bir dönemini geçirmek isterdim
  • Cyka blyat

• Krasivaya devucka vodka davay sex cola my dom ?
  • Viper_35 V kullanıcısına yanıt

Yozgat

• bir incelin gözyaşları B kullanıcısına yanıt

Evet, doğru söylüyorsun. Tahmin etmeliydim Ruslarin yozgatta bol olacağını:d

• Привет
  • Privet
  • Как поживаешь?
  • Sadece kiril alfabesini okuyabiliyorum
  • Anladım hocam,hiç Rusça öğrenmeyi düşündünüz mü?
  • 2sene önce bayağı heves edip kendimi tanıtacak 500kadar kelime ezberim seri okuma vs yapabiliyordum padejlere gelince tıkanıp kaldım erkeklere kadınlara ayrı ayrı kelime kuruluyor o günden sonra saldım aslında güzel hoca bulabilsem başladığım işi bitirmek isterim
  • Ben busuudan öğrenmeye başlamıştım. Yaz tatilinde İspanyolca macerasında sonra çinceye başladım. Hanzileri yazarken karıştırıyorum ama birkaç güne alışırım gibi geliyor.
  • Каждый раз, когда я ложусь спать, я бреду: "Хотел бы я не бояться умереть".  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.