İKTİSAT HAKKINDA YAZILIMA GEÇİLİRMİ
Arkadaşlar merhaba malum öğrenci affı çıkmak üzere ben geçen sene bir aöf bölümünü kazandım ancak kayıt yaptırmadım.Bu dönem kayıt hakkımı geri verdiler eğer yatay geçiş hakkımıda verirlerse iktisat bölümüne gitmeyi düşünüyorum.Size sorum şu iktisatla beraber ybs de okusam açıktan yazılım alanında iş bulabilirmiyim bu arada yaşım 26 ruhsal duygusal engelliyim iş bulamıyorum normalde yorumlar için teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben bazılarınızdan yaşça büyük çok azınızdan yaşça küçüğümdür...
yaşım 26 ve bu yaşa kadar bir baltaya sap olamadım...
size sorum şudur gerçekçi cevap verin siz olsanız okurmuydunuz?
biliyorum bu forumda defalarce kez bu soruları sordum
sağlık problemleri ve çoğunlukla eringeçlikten hem okuyamadım hem çalışmadım işsizim
sınavada gelecek sene girmeyi düşünüyorum
okumak istediğim bölüm ise matematik
matematik bu yaşdan sonra okunurmu
matematik bölümünü her fen bölümünün özellikle fizik ve mühendisliğin temeli olduğun için okumak istiyorum
peki 32 yaşından sonra iş bulabilirmiyim düşünceleriniz için teşekkürler...
g31 xeon e5405 açılmama sorunu yardım
merhaba arkadaşlar dün bir xeon5405 işlemci geçti elime ve gigabayte anakartımı modladım işlemciyi modladım ancak eski işlemcimile sistem açılırken bu işlemci ile açılmıyor tuşa basınca kasa çalışıyor ama usb portları ve ekran açılmıyor ekrana elekrik gitmiyor sorun ne olabilir
cpu reballing lütfen yardım
herkese merhaba ben bün bir işlemci aldım işlemciyi yanlış takmam sonucu pinleri kırıldı...
bende tüm pinleri kazıdım zarar vermeden..
buna nasıl reballing yapa bilirim çünki düz işlemci yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler
örgün ekonometri vs aöf ybs
arkadaşlar merhaba şuan yirmi beş yaşındayım...az buçuk yazılım bilgim var...sizce örgünden ekonometrimi yine veri biliminde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum yada aöf den ybs mi...şuan hemen işe girme ihtimalimde var siz ne dersiniz
evet hocam soru yukarıda psikoloji ye girebilirmiyim devlet ünilerine sırlamam 571 bin küsür biliyorum muhtemelen giremem ama bide sizlerin görüşlerini almak istedim
yarın açıklınırmı
evet beyler yarın açıklanma ihtimali varmı
tyt netlerim , TYT Türkçe: 18,25 net TYT Sosyal Bilimler: 9,5 net TYT Temel Matematik: -0,25 net TYT Fen Bilimleri: 5 net...
ayt netlerim , AYT Türk Dili ve Edebiyatı: 5,75 net AYT Tarih-1: 5,75 net AYT Coğrafya-1: 1 net AYT Matematik: -0,5 net...
Bu yıl AYT barajını geçebilirmiyim teşekkürler...
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 5.469 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar