Şimdi Ara

evet arkadaşlar doluşun tavsiye isteği motivasyon isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bazılarınızdan yaşça büyük çok azınızdan yaşça küçüğümdür...

yaşım 26 ve bu yaşa kadar bir baltaya sap olamadım...

size sorum şudur gerçekçi cevap verin siz olsanız okurmuydunuz?

biliyorum bu forumda defalarce kez bu soruları sordum

sağlık problemleri ve çoğunlukla eringeçlikten hem okuyamadım hem çalışmadım işsizim

sınavada gelecek sene girmeyi düşünüyorum

okumak istediğim bölüm ise matematik

matematik bu yaşdan sonra okunurmu

matematik bölümünü her fen bölümünün özellikle fizik ve mühendisliğin temeli olduğun için okumak istiyorum

peki 32 yaşından sonra iş bulabilirmiyim düşünceleriniz için teşekkürler...

• kimler kimler okuyo ya niye okumayasınız hele de matematik okuması çok zor olur hatırlamıyosanız ama diyosanız ki ben hatırlıyorum güzel de bir mat bölümü yazarım yaşın önemi yok hocam

• up
  • hocam kendini geliştirdiğin sürece 75 yasinda bile is bulursun.

• Konu sahibi benim tam tersim, ben 17 yaşında başladım ve keşke daha erken başlasaydım diyorum.

Ben güzel olduğu için seviyorum (pure math), konu sahibi fizik ve mühendislik için istiyor (applied math).

Konu sahibi akademide kalmak istiyorsa yurtdışında (ABD) yaşınız fazla diye işe alınmamak (age discrimination) yasal değil, geç başlamasının tek dezavantajı yaşa bakan ödülleri almasının imkansızlaşması olur. Akademi dışı ve/veya Türkiye'deki iş olanakları hakkında en ufak bir fikrim yok, o yüzden bir şey söyleyemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.