Bildirim
cpu reballing lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun. Eğilseydi belki düzeltilebilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resim?
-
Hocalarım çözümü buldum...öncelikle arduino ile bir cnc pcb kazıma makinesi delme yani yapmak istiyorum daha sonra işlemcinin data shetine ulaşıp pinlerinmm mm sini almam lazım daha sonrada aynı makineyle dizmek istiyorum...ancak bir sorun var pcb delmek yani reballing için kalıp çıkartmak kolay ancak aynı makine ile dizgi nasıl yapılır bilmiyorum.
Siz ya bu işi hiç bilmiyorsunuz yada şaka yapıyorsunuz resim ekleyinde ne nedir anlamaya çalışalım
-
Pinleri kırılmış işlemciyi tamir etmek kolay bişey değil. Yani siz bu Sevdadan vazgeçin. Olacak şey var olmayacak şey var. Şevk kırmak vs değil bu. Led bacağına kablo lehimlemeye benzemez. 100 tane bacak var ve bu bacakların arası 0.01mm .
Neyse yinede diğer arkadaşlar yardımcı olur belki. Zira beni coook çok aşan bir konu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X