Koşu bandı 12km/sa hıza çıkıyor
Merhaba, Dunlop B24 koşu bandım var ve öncelikle ara ara koşarken 12km/sa hıza çıkmaya başladı. Hızı düşürünce devam ediyordu. Şu an ise fişini takınca göstergeler geliyor. Mıknatısı çıkarınca arıza konumuna geçiyor ama diğer tuşlar çoğu zaman işlemiyor. Onlarca deneme sonucunda start alsa bile sürekli 12'ye çıkıyor. Kol kumandasından veya panelden düşürüyorum bıraktığım an tekrar 12 ye çıkıyor.
Denediklerim,
Kol kumandalarını yerinden söktüm.
Tüm kartların diş fırçası ile tozunu temizledim zaten iyi durumdalardı.
Alttaki kontorol board ve gösterge panelinde 3 adet şişmiş kondansatör mevcuttu onları aynıları ile değiştirdim.
Motoru laptop adaptörü ile test ettim çalışıyor.
Devre üstünde köprü diyotu ve G40n60 mosfet?i ölçtüğümde sağlam görünüyor.
Yardımınıza ihtiyacım var
TürkTelekom'dan TürkNet'e Geçtim. Ping'im arttı. (9ms vs 41ms)
Merhaba, yaklaşık 1 aydır çözüm aradığım sorunumu sizlerle paylaşıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
TürkTelekom 16mbit kullanıcısı iken 9MS(DOKUZ) ping alıyordum. Evimde GPON cihazı ve Tplink C5V modem var. Üst seviye denilebilecek bir bilgisayarım var ve ethernet ile modeme bağlı. Sonra TürkTelekomn taahhütümü bozarak cezalı bir şekilde haziran 17 gibi TurkNet aboneliğim onaylandı ve geçiş tamamlandı başlangıçta hız ve ping problemi yaşıyordum. Yaklaşık 15 günün sonunda hız sorunum çözüldü ama ping problemim için bunun kabul edilebilir bir değer olduğunu daha iyisi için ev içi cihazlarımı kontrol etmemi söyleyip arıza kaydımı kapattılar.
Evimde GPON cihazı var. Türktelekom'da 9MS ping alıyorken, 41-44MS lere çıkması kesinlikle normal değil. Ayrıca evdeki tüm bağlantı cihazları aynı olmasına rağmen hiç normal değil. Pandemi özelliklede aşılama nedeniyle zaten çok yoğun çalışıyorum ve eve geldiğimde 1 saat bile olsa online oyun oynayıp kafamı rahatlatmayı seviyorum. TurkNet'e geçtiğim günden beri olmuyor. Tek keyif aldığım şey yok oldu gitti.
Evde robot süpürge dahil modeme bağlı olan tüm cihazlar kapalı.
Sadece masaüstü kablo ile bağlı. Laptop ile kablolu bağlanırsam değerler aynı. İnternet kullanabilecek tüm arka planda ki uygulamalar kapalı.
Router alıp modem yerine bağladım ayarlarını yaptım. Hız testlerinin sonuçları yine aynı.
Ayrıca Geçiş işlemi sırasında bana geçiş yaptıktan sonra telefon aboneliğinizi iptal edebilirsin böylece sadece 99tl ödersiniz denilmesine rağmen şu an ısrarla o telefonun kapanmayacağını fazladan 10 tl daha ödemem gerektiğini söylüyorlar. Bu da kayıtlarda mevcut.
TurkNet Destek ekibinin bu soruna çözüm bulmasını istiyorum.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.633 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar