İtopya garanti muadil ürün değişim
ekran kartımı garantiye yolladım itopyadan almıştım 20 gün sonra geri dönüş geldi elimdeki kart Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartıydı sizce ne karar vermeliyim THH ye mi başvurmalıyım yoksa kart mı almalıyım 2000 tl vericek butçem yok gibi önerilen kartlardan mı seçmeliyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Ekran kartını garantiye gönderme para iadesi alma(zarar)
Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
Arkadaşlar ben üste yazan ekran kartını aldım 5-6 ay kullandım arza verdi ekrana goruntu vermiyor şimdi araştdım ben bu kartı 1900 civarına aldım kart şuan piyasada yok muadilleri de kendisi de 8-9 bin civarı satılıyor ben bu kartı garanti ye yollarasam buyuk ihtimal ile çözemyecekler muadili ellerinde olmyacak olsa bile göndermeyecekler para iadesi yapıp 1900 lira verecekler ben bu fiyata ekran kartı alamayacağım öneriniz var ise yazabilir misiniz ? (tr dolar endeksi kripto paralar çip sorunu pandemi fiyatları uçurdu uçurmadan once almıştım şimdi istesemde ekran kartı alamam )
edit:20 gün sonra kartım geri gelmedi elimdeki kart Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartıydı sizce ne karar vermeliyim THH ye mi başvurmalıyım yoksa kart mı almalıyım 2000 tl vericek butçem yok gibi
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.488 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı