Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Arkadaşlar ben üste yazan ekran kartını aldım 5-6 ay kullandım arza verdi ekrana goruntu vermiyor şimdi araştdım ben bu kartı 1900 civarına aldım kart şuan piyasada yok muadilleri de kendisi de 8-9 bin civarı satılıyor ben bu kartı garanti ye yollarasam buyuk ihtimal ile çözemyecekler muadili ellerinde olmyacak olsa bile göndermeyecekler para iadesi yapıp 1900 lira verecekler ben bu fiyata ekran kartı alamayacağım öneriniz var ise yazabilir misiniz ? (tr dolar endeksi kripto paralar çip sorunu pandemi fiyatları uçurdu uçurmadan once almıştım şimdi istesemde ekran kartı alamam ) edit:20 gün sonra kartım geri gelmedi elimdeki kart Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartıydı sizce ne karar vermeliyim THH ye mi başvurmalıyım yoksa kart mı almalıyım 2000 tl vericek butçem yok gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeRea -- 2 Ekim 2021; 0:1:14 > |
Ekran kartını garantiye gönderme para iadesi alma(zarar)
-
-
Tüketici hakem heyetine gidin ürün fiyatının arttığını iade edilen parayla muadil ürün alamayacağınızı söyleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne 8-9 bini abicim naptınız. 8-9 bin tlye 5500XTLİ Ryzen 2600-lü 3100lü 3500XLi Komple Sistemler var. Hemde Monitörlü.
Ayrıca 6 ay önce 1900Tlye nası alabildinizki okartı? 6 ay öncede Mining yapılmıomuydu? 6ayda ne değiştide 1900TLden 9bin tl yapacak kadar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Eylül 2021; 13:9:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Tüketici hakem heyetine gidin ürün fiyatının arttığını iade edilen parayla muadil ürün alamayacağınızı söyleyinhakem heyeti "ya muadil ürün ya da bedel iadesi ver" der, "muadil ürün almaya yetecek kadar para ver" demez.
-
elimde fatura var ve kart diyatı 1895 tl gibi bir şey şaunki piyasada stok yok olanda minimum 7.800-8 bin bandında
-
Stok olmadigi icin o fiyatlardan yurtdisindan 3000 e alabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1895 lira iade alırsın o zaman.
-
Merhaba,
Ürünlerle ilgili işlem, iade veya değişim kararlarının tamamı markaların teknik servislerince sağlanmaktadır. Bu noktada servisin bize iletmiş olduğu sonuca göre işlem yapmaktayız. Ürün tamir edilebilirse eğer servis bu konuda işlem yapacaktır ancak tamir edilemezse değişim/iade kararı çıkacaktır. Bu noktada ürünün stoklarda olması durumunda arkadaşlarımız sizi arayıp hangi seçeneği istediğinizi soruyor ve servise buna göre talep iletiyor ancak belirttiğiniz üzere ürün şu anda üretilmeyen ve stoklarda olmayan bir model. Bu noktada bizim ücret iadesi dışında yapabileceğimiz bir işlem bulunmuyor maalesef. Dilerseniz ürünü göndermeden önce yetkili servisiniz ile iletişime geçerek konu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
itopyanın bana illetiği mesaj muadili ile değişim olmadığı surce gondermem mantıksız olurdu ben para istemiyorum sadece kart istiyorum
-
elinde satış linki varsa yollayabilir misin buyuk iht 3000 alırım gelince üzerine vergi biner 6500 olur :D
-
gt1030 alırım artık tükteici haklarına uymaz bu iade buyuk ihtimalle garantiye gonderim THH ye başvuracağım
-
Fatura bedelini atarmısın ss olarak.
-
thh'ye başvurabilirsin eğer o karttan stoklarda yoksa ya temin edecekler yada bir üstünü verecekler seçimlik hak müşteride satıcı veya distribütörde değil.
şu dönemde işlerine geldiği için para iadesi ile yırtmaya çalışıyorlar bilinçli bir tüketiciye denk gelince tüketici hakem heyetini gidiyor hakkını biliyor çünkü bir şekilde başka model başka marka kartlarla değişim yapıyorlar araştırın forumları açılan konuları görürsünüz.
al örnek karar ocak 2021
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 3 Eylül 2021; 1:55:4 >
-
Para versin demiyorum zaten. O karttan üretilmiyorsa artık kullanıcı isteğine bağlı olarak iade veya muadil ürünle değiştirilir. Kullanıcı zaten iade istemiyor. Muadil ürünle değişim istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamadır knk teşekkür ederim senin dediğin gibi yapıcam yarın peder bir sorsun arkadaşına Thh için şartları garantiye yollamadım urunu daha para iadesi gelceğinden eminim garantiye yollarım pazartesi durumu güncellerim benim gibi sorunda olanlar için iyi olur
-
uyanıklar kartlarda ariza olmasa bile pada iadesi ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
vergisini yazınca 11 k
-
Kargo ve vergisi 500-1000TL max isterseniz alma aşamasına bir gelin orda herşey yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence Sapphire ile konuş. Onlara RMA olarak gönder, sana yenisini göndersinler ücretsiz bir şekilde.
support.sapphiretech.comhttps://support.sapphiretech.com/Default.asp?lang=eng -
göde4rdim sadece başka poc de deneyin tarzı şeyler diyorlar
Benzer içerikler
- gigabyte garanti sorgulama
- zotac ekran kartı alınır mı
- nvidia txaa nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- ssao nedir
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- nvidia 5080
- arc b570
- rtx 4080 ti
- intel iris xe graphics özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X