İnstagram erisimi
Merhabalar,
instagramimda gayet normal dolasirken durduk yerde hesabim kapatildi. Dogrulama vs istedi yaptim ama tık yok. 4 senedir herhangi bir paylasim da yapmiyorum. Bir iki kisi kimseye mesaj dahi atmiyorum. Sorun tam olarak ne olabilir ve nasil cozebilirim
Sogutma suyu
Merhabalar
bugun isikta dururken aracimda birden dumanlar cikmaya basladi. Araci durdurup baktigimda sogutma suyundan motorun oraya dogru giden kablonun cikmis oldugunu gordum. Araci hemen durdurdum, silindir blogu, conta yabmasi vb bir sikinti olmus olabilir mi
HAVA FİLTRESİ SORUNU
Merhabalar;
Daha önce konu açmıştım arabamın çekişi ile alakalı sıkıntı mevcut diye. Bu sıkıntı arabamın farının değiştiği zamandan itibaren başlamış olabileceğini düşünmeye başladım. orada da hava filtresi sökülüp tekrar takılmıştı. acaba bu sıkıntı filtrenin yanlış takılması vb bir şeyden olabilir mi?
eğer öyleyse motorda sıkıntı olmuş mudur? olduysa bunu herhangi bir usta anlar mı yoksa motoru mu sökmeleri gerekir?
Not: motor sesinde bir sıkıntı bulunmamakta. sadece aracımın çekişinde büyük sıkıntı var.
Opel corsa devir sorunu
Merhabalar;
aracim tan otomatik 2013 model 1.4 twinport enjoy opel corsa. Arac lpgli ama benzinli kullandigim da oluyor aldigimdan beri 10 bin km yaptim 3 bin civari benzinlidir.
Aracimda son bir iki gundur inanilmaz derecede yavaslama mevcut. Hafif rampada bile inanilmaz boguluyor. Devir 20lerdeyken hiz 20yi gecmiyor (bassam gecer belki ama devir de mihtemelen epey yukselir). Bunun disinda bugun sehirlerarasi kullandim orda da 120yi gecince araba zorlaniyor daha fazlasini goremeyecek gibi oluyor(ilk aldigimda 170i gormustum sikinti yoktu). Orta hizlarda gazabastigimda normalden farkli sesler cikariyor. Bakimi 1 ay once-4 bin km once yetkili serviste yapildi. Sanayide bir iki yere gosterdim sanziman yagiyla alakali olabilecegini soylediler. Biri de buji baski balata her sey olabilir dedi. Sizce sorun nedir
ARACIMDAN GELEN SESLER
Merhabalar;
Aracımda beni rahatsız eden iki ses mevcut. Birincisi frene basınca durmaya yakın frenden sert bir sürtme sesi (biraz boğuk) geliyor (ıslık şeklinde değil) ön tekerlerinin disk ve balataları yeni değişti. arka tekerleklerimde disk yok kampana mevcut işlem yapılmadı.
Bunun dışında araç hareket halindeyken çok farkına varamıyorum ama durduğunda araçtan süpürge makinesine benzer bir ses çıkıyor. eğer motoru durdurmazsam yarım dakika sonra duruyor, motoru durdurursam direkt kesiliyor.
Teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.483 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası