Ucuz VDSL hizmeti arıyorum.
Herkese merhaba, su anda güncel olarak kullandığınız sabit fiyatlı veya taahhütlü bir hizmet sağlayıcı var mı? Önerileriniz memnun kaldığınız var mıdır? Aradığım hız 50 mbps bandında veya 35 mbps. Bütçem biraz kısıtlı ondan konu açtım arkadaşlar.
Fizyoterapi vs Çocuk Gelişimi
Merhaba arkadaşlar, puanım her iki bölüme de yetiyor. Sizce hangi bölümü seçmek mantıklıdır, öneriniz nedir ve neden? Teşekkür ederim. Her iki bölüm de iki yıllıktır.
Silinebilir.
Silinebilir
3 Nisan 2023 Forum Bornova Media Markt'tan Kovulmam
Merhaba arkadaşlar,
3 Nisan 2023 tarihinde izmir forum bornova mağazsında işimden kovuldum. Kovulma nedeni olarak NPS (Yani alışveriş sonrası mailinze gelen anket) puanlarının düşük olması gösterildi. İzmirde pilot bir proje üzerine çalışıyordum. Ancak sonrasında Forum Bornova Mağaza müdürünün kendi yakınını işe almasıyla anladım ki sırf liyakatsızlık yerine gelsin diye kovulmuşum. Çünkü mağaza puanlarını yüksek tutuyordum. İlk başladığım da işe sistemi bilmediğim için 48 puan gelmişti anket ortalamam onun dışında sadece bu ay 100 puan üzerinden 62 puan aldım. İyi sayılabilmesi için bu puanın 53 puan üzerinde olması gerekiyordu. Mağaza müdürü beni odasına çağırdı. İşi artık yürütmek istemediğini ve beni kovmaya karar verdiğini belirtti çıkış evraklarını bana uzattı ve bende imzalamak zorunda kaldım. Konuşma fırsatı dahi verilmedi bana. Bu süreçte 1 tane dahi etik dışı davranışım olmadı.
Sırf kendi yakınını işe sokmak için bunu tercih etti. Çalıştığım pozisyon depo teslimat uzmanı olarak geçiyordu ve pilot projeydi. Media markt yöneticilerinin ne kadar berbat insanlar olduğunu aslında burada anladım. Projenin başında ki yöneticiyi aradığımda telefonumu bile açmadı.
Tavsiyem bu marka da iş aramaktan vazgeçin. Benim bu konuyu açma nedenim hak edişlerimi öbür ay vereceklerini söylemeleri ve ihbar süresi bile tanımadan beni işten atmaları. Ben bu durumu kabul etmediğimi ve paramı bu ay istediğimi söyledim. Sonuçta bunu mağaza müdürünün keyfi belirliyorsa benim paramı versin ve bu süreç çözülsün.
Uzun lafın kısası İzmir Forum Bornova AVM'ye giderken dikkat edin. Özellikle G dedikleri bir şeyi size satmaya çalışıyorlar siz telefon alırken garanti gibi bir saçmalık ama emin olun bir şeye yaramıyor. Tüm mağazalarda bunu yapıyorlar. İnternetten alın gene de media markttan almayın. Ben lojistik biriminde çalıştığım için bunu genelde mağazada ki müşterilerle iç içe olamadım ama siz bilin. Son olarak bu rezilliğe dikkat edin ve media markt yönetim kurulunun ne kadar vasat olduğunun farkında olun.
Saygılarımla .
Sizce bu sistem 32.000 TL'ye değer mi?
Merhaba arkadaşlar,
AMD ve geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum bu nedenle DDR5 seçtim. Uzun vadede işlemci ve ekran kartı yükselterek devam etmeyi düşünüyorum. Normalde laptop alacaktım ama içime sinmeyen bir çok yanı oldu hazır markalı sistemlerde cok istediğim gibi değildi bu yüdzen bende bu sistemi toplamaya karar verdim. Bu konuda ki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
Teşekkür ederim.
R5 7600X ve RX 6800 sistemim sizce nasıl?
Sistemi 30 K'ya topladım arkadaşlar.
İleride yükseltme yapacağım işlemci ve RAM için. DDR 5 seçme nedenim gelecek odaklı olması ve geliştirmede sorun yaşamamak. Eğer kötü veya olumsuz bulduğunuz bir nokta varsa yazar mısınız? Bütçem max 30 K dostlarım fiyatı düşürebilecek bir hamle varsa öğrenmekte isterim :)
Teşekkür ederim.
Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 bit GDDR6 16 GB ekran kartı.
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB 6 çekirdek AM5 5nm işlemci.
(2x8) 16 GB Kingston Fury RAM 6000 MHz
MSI Pro B650-P Wi-Fi AM5 DDR5 6400MHz(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G lan Wi-Fi 6E ATX.
NZXT H510 tempered glass siyah USB 3.1 ATX mid Tower kasa.
Kingston NV2 1 TB SNV2S/1000G M.2 PCI-Express 3.0 SSD.
NZXT C750 Gold NP-C750M-E'u 750W Power Supply.
Gametech Freezer Pro HD120 işlemci soğutucu. (İŞLEMCİ İÇİN)
Noctua NT-H1 3.5G termal macun (3.5G)
Noctua NF-F12 PWM chromax. Black. Swap, Premium sessiz fan, 4-pin (120 mm, siyah) (İŞLEMCİ İÇİN)
Not: Önereceğiniz hazır veya farklı bir sistem varsa ddr5 olması karşılğında incelemek isterim.
Araştırma projem için bu soruları cevaplar mısınız?
Merhaba bu soruları kendi tercihinize göre cevaplarsanız çok sevinirim ve büyük bir katkı yapmış olursunuzm şimdiden desteğiniz için teşekkürler.
1. Oyun oynamayı sever misiniz? Neden?
2. Hangi türleri tercih edersiniz? Neden?
3. Ne sıklıkla oynuyorsunuz?
4. PC'de mi, konsolda mı yoksa mobilde mi oyun oynamayı tercih edersiniz?
5. PC'de, konsolda veya telefonda en sevdiğiniz 5 oyun nedir?
6. Bu oyun neden 1. sırada?
7. Oyun satmak için oyun platformlarını kullanıyor musunuz?
8. Genellikle bir uygulama mı yoksa web sitesi mi kullanırsınız?
9. Steam hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu hizmeti kullanmayı seviyor musunuz? kolaylıklar ve sakıncalar nelerdir? Hizmette neyi özlüyorsunuz?
10. Epic Games hakkında ne düşünüyorsunuz? Neden? Bu hizmeti kullanmayı seviyor musunuz? kolaylıklar ve sakıncalar nelerdir? Hizmette neyi özlüyorsunuz?
11. Battle.net hakkında ne düşünüyorsunuz? Neden? Bu hizmeti kullanmayı seviyor musunuz? Kolaylıklar ve sakıncalar nelerdir? Hizmette neyi özlüyorsunuz?
12. Logolardan hangisini daha çok seviyorsunuz (Steam, Origin, Epic vs.) Neden?
13. İsimlerden hangisini tercih edersin? Neden?
14. En sevdiğiniz hizmetin mobil sürümünü kullanmaktan rahatsız olur muydunuz? Neden?
15. Şirketin ürünlerini veya herhangi bir hizmetteki oyunları satın almak için uygun bir fırsata sahip olmak ister misiniz? Neden?
16. Faceit hizmetini kullandınız mı?
17. Oyun içi öğelerin yanı sıra cihazlar ve hatta bir araba satın alabileceğiniz bonus puan sistemine aşina mısınız? Bununla ilgileniyor musun? Ve bonuslar yerine, tıpkı oyunlar için olduğu gibi ödeme yapmak mümkün olsaydı?
18. Steam pazaryeri sistemine aşina mısınız? Sizin için rahat mı? Bunun hizmetin önemli bir parçası olduğunu düşünüyor musunuz? Neden? Bunu Epic Games veya Battle.net gibi diğer hizmetlerde görmek ister misiniz?
19. Böyle bir hizmet etkileşimli bir kullanıcı profili gerektirir mi? Yoksa ayarları olan basit bir profil yeterli mi? Neden?
20. Bilgisayarınızın özelliklerinin belirli bir oyun için uygun olup olmadığından sık sık şüphe duyuyor musunuz?
21. Aynı zamanda oyunların sistem gereksinimlerine de bakar mısınız? Senin için uygun mu? Neden?
22. Belirli bir oyunun sizin için ne kadar uygun olduğunu otomatik olarak hesaplayan bir sistem olsaydı, bu sizin için iyi olur muydu? (Örneğin: GTA 5 oyununun sistem gereksinimleri ve sizin sistem gereksinimlerinizi karşılaştıran ve oyunun uygun olup olmadığını söyleyen bir hizmet)
Merhaba bu 4 cihaz arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Bütçe arttırma şansım yok 4 ünden birsini almam gerekli teşekkür ederim öneriniz için.
Bu faturadan usandım artık Türknet!
Türknet'e TT'dan geçiş yaptım. Ancak taahhütsüz hizmet ve kalite güvencesi nedeni ile yaptığım bu geçiş anlamsızca defalarca zamma maruz bırakıldı.
Hayır anlamıyorum 99 tl ile başlaayıp 5 ayda nasıl 169,90 TL ödemeye başladım bunu da cidden anlamıyorum. Düzgün bir firma arıyorum. VDSL alt yapı kullanıyorum. Bölgemde fiber yok. Önereceğiniz firmalara açığım. Teşekkürler.
3500 TL civarında anneye telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar. Anneme bir telefon alacağım. Oyunları biraz sever şeker patlatma falan oynar. Video izlemeyi YouTube falan çok sever. Bir de bir kaç uygulama yükleyince kasmayacak bir cihaz ihtiyacımız var. Bütçe altı olursa çok sevinirim. Biliyorum bu paraya belki telefon yok ama annemi mutlu etmek istiyorum. Teşekkür ederim
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.023 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic