Şimdi Ara

Bu faturadan usandım artık Türknet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet'e TT'dan geçiş yaptım. Ancak taahhütsüz hizmet ve kalite güvencesi nedeni ile yaptığım bu geçiş anlamsızca defalarca zamma maruz bırakıldı.

Hayır anlamıyorum 99 tl ile başlaayıp 5 ayda nasıl 169,90 TL ödemeye başladım bunu da cidden anlamıyorum. Düzgün bir firma arıyorum. VDSL alt yapı kullanıyorum. Bölgemde fiber yok. Önereceğiniz firmalara açığım. Teşekkürler.

• Poyraznete geçtim 85 TL'ye iki katı para vermeyin boşuna. Bir farkını da göremedim. Aboneliğinizi iptal ettirmeden, kablo filan değiştirmeden direk geçebilirsiniz.

• Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu ve asla yapmak istemeyiz. Bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zammı tüm sektörümüzü etkiledi. Biz de her ne kadar istemesek de yeniden bir fiyat düzenlemesi yapmak zorunda kaldık.
  • Enflasyon ekonomisinde taahhütsüz hareket etmeyin hocam. Kesinlikle taahhütlü bir firmayla anlaşın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.