Merhaba arkadaşlar, 3 Nisan 2023 tarihinde izmir forum bornova mağazsında işimden kovuldum. Kovulma nedeni olarak NPS (Yani alışveriş sonrası mailinze gelen anket) puanlarının düşük olması gösterildi. İzmirde pilot bir proje üzerine çalışıyordum. Ancak sonrasında Forum Bornova Mağaza müdürünün kendi yakınını işe almasıyla anladım ki sırf liyakatsızlık yerine gelsin diye kovulmuşum. Çünkü mağaza puanlarını yüksek tutuyordum. İlk başladığım da işe sistemi bilmediğim için 48 puan gelmişti anket ortalamam onun dışında sadece bu ay 100 puan üzerinden 62 puan aldım. İyi sayılabilmesi için bu puanın 53 puan üzerinde olması gerekiyordu. Mağaza müdürü beni odasına çağırdı. İşi artık yürütmek istemediğini ve beni kovmaya karar verdiğini belirtti çıkış evraklarını bana uzattı ve bende imzalamak zorunda kaldım. Konuşma fırsatı dahi verilmedi bana. Bu süreçte 1 tane dahi etik dışı davranışım olmadı. Sırf kendi yakınını işe sokmak için bunu tercih etti. Çalıştığım pozisyon depo teslimat uzmanı olarak geçiyordu ve pilot projeydi. Media markt yöneticilerinin ne kadar berbat insanlar olduğunu aslında burada anladım. Projenin başında ki yöneticiyi aradığımda telefonumu bile açmadı. Tavsiyem bu marka da iş aramaktan vazgeçin. Benim bu konuyu açma nedenim hak edişlerimi öbür ay vereceklerini söylemeleri ve ihbar süresi bile tanımadan beni işten atmaları. Ben bu durumu kabul etmediğimi ve paramı bu ay istediğimi söyledim. Sonuçta bunu mağaza müdürünün keyfi belirliyorsa benim paramı versin ve bu süreç çözülsün. Uzun lafın kısası İzmir Forum Bornova AVM'ye giderken dikkat edin. Özellikle G dedikleri bir şeyi size satmaya çalışıyorlar siz telefon alırken garanti gibi bir saçmalık ama emin olun bir şeye yaramıyor. Tüm mağazalarda bunu yapıyorlar. İnternetten alın gene de media markttan almayın. Ben lojistik biriminde çalıştığım için bunu genelde mağazada ki müşterilerle iç içe olamadım ama siz bilin. Son olarak bu rezilliğe dikkat edin ve media markt yönetim kurulunun ne kadar vasat olduğunun farkında olun. Saygılarımla . |
Bildirim