S23 mü S24 mü tercih etmeliyim çok kararsız kaldım?
Merhaba. Yarın telefon almayı düşünüyorum fakat s23 mü yoksa s24 mü alsam diye çok fazla kararsız kaldım. İki telefonunda 256gb lık versiyonlarını almayı düşünüyorum fakat hangi telefon benim için daha iyi olucak hiç bilemiyorum. Şuan A53 kullanmaktayım ve Exynos işlemci diye mi bilmiyorum çok fazla ısınıyor her işlemde olsun ve hiç akıcı bir telefon değil 120hz olarak. S24 ün Exynos olması gözümü korkutuyor, S23 de Snapdragon olduğu için tercih sebebimmiş gibi geliyor fakat yanılıyormuyum bilmiyorum. Bu işin pirleri beni bilgilendirebilir mi?
Yolda yürürken kasılıyorum (sosyal fobim var galiba)
Arkadaşlar bende bu sorun 4 senedir var ve kurtulmak için her yolu denedim ama kurtulamıyorum psikologa bile gittim ama psikolog bile çözüm bulamadı ne hikmetse. Yürürken sürekli aklıma yürüdüğüm geliyor, birisinin beni izlediği geliyor, özgüvensiz yürüdüğüm aklıma geliyor ve çok fazla kasıyorum rahat yürüyemiyorum rahat bırakmayı deneyincede iyicene asosyal gibi yürümeye başlıyorum. Özgüvenli yürümüyorum kısacası ve kasılıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu sorundan?
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 907 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar