Merhaba. Yarın telefon almayı düşünüyorum fakat s23 mü yoksa s24 mü alsam diye çok fazla kararsız kaldım. İki telefonunda 256gb lık versiyonlarını almayı düşünüyorum fakat hangi telefon benim için daha iyi olucak hiç bilemiyorum. Şuan A53 kullanmaktayım ve Exynos işlemci diye mi bilmiyorum çok fazla ısınıyor her işlemde olsun ve hiç akıcı bir telefon değil 120hz olarak. S24 ün Exynos olması gözümü korkutuyor, S23 de Snapdragon olduğu için tercih sebebimmiş gibi geliyor fakat yanılıyormuyum bilmiyorum. Bu işin pirleri beni bilgilendirebilir mi? |
S23 mü S24 mü tercih etmeliyim çok kararsız kaldım?
-
-
Fiyat aynı ise S24 üzmez diye düşünüyorum, işlemci markası için model düşmeye değmez. Ancak S23 daha ucuzsa ve ısınma konusunu önemsiyorsan S23 gayet iyi cihaz alınabilir.
İşlemcilerin ikisi de amiral gemisi sınıfı işlemciler olduğu için herhangi bir kasma vs yapmaz. Isınma konusunda ise ikisi de ısınıyor ben S23 kullandım o da yüke girince ısınıyor yani ama büyük ihtimalle Exynos olduğu için S24 daha fazla ısınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Aralık 2024; 0:32:56 > -
Fiyat çok önemli değil farkı zaten 4 5 bin tl onu yine aradan çıkartabilirim fakat ısınma konusu gerçekten çok fazla önemsediğim bir konu. Çok kararsızım usta ya yarına kadar karar vermem lazım.
-
fiyat önemli değilse s24 plus alın hocam o da exynos ama pili 4900mah ayrıca ekranı qhd ve rami 12gb uzun vadede daha stabil çalışır her anlamda.
-
S24 serisinde ekranlarda sorun var deniyordu ona göre araştırın alın derim. S24'ün yazılım desteği daha uzun ve işlemcisi daha güçlü ama ekran ve snapdragon sebeplerinden ötürü s23 mantıklı gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X