Selamlar, Bugün 2 farklı MediaMarkt şubesine gittim. S24 Ultra 512 GB modelini almayı düşünüyorum. Ancak 1 ay sonra S25 serisi çıkacak. Bu durumda S24'ün fiyatı düşer mi diye sorduğumda, fiyatların daha da artacağını ve eğer almayı düşünüyorsam hemen almam gerektiğini söylediler. Şu anda iPhone 14 modeli kullanıyorum ve Instagram'da aktif olarak kullandığım bir işletme profilim var. Fotoğraf ve video çekimlerimi genellikle iPhone ile yapıyorum. S24 Ultra'ya geçersem, özellikle kamera performansı ve kullanım kolaylığı açısından iPhone'dan sonra pişman olur muyum? Sizce S24 Ultra almak mantıklı mı, yoksa beklemeli miyim? Yeni modelin çıkışıyla fiyat düşer mi, yoksa daha da artar mı? Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.ce bu ne kadar doğru fiyatlar düşer mi yoksa dedikleri gibi artar mı? |
s24 Ultra Almak Mantıklı MI?
-
-
Uzatmadan cevap vereyim, android cihazların fiyatları bu aralar çok yükseleceğini zannetmiyorum zaten satış oranları epey düşük mediamarkt'ın gaza getirdiği gibi bir durum yok.
S24 bir telefonun sahip olabileceği en iyi kamera kombinasyonlarından birine sahip. iPhone'den sonra pişmanlık yaratacağını düşünmüyorum. Hatta iyiki de geçmişim dedirtebilir. Ancak ben olsam yine de mutlaka S25 serisinin çıkışını beklerdim. Yeni cihaz tanıtımının arifesinde eski nesili almak hiç mantıklı değil.
-
kamera üzer -
Ben de biraz sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum Mediamarkt'ın gazına gelmemek lazım
-
İzlediğim bir kaç videoda samsung'un kamerasının sosyal medyada eskisi gibi kötü olmadığını söylüyorlardı ama... Neden böyle söylediniz ben İphone3gs den bu yana iphone kullanıyorum ama artık fiyatlar çok yükseldi bir telefona o kadar yüksek fiyat vermek istemiyorum
-
zoom yeteneği iyi iphone’dan çok daha iyi bu konuda. fotoğrafların kalitesi dengesiz bazen iyi bazen orta seviye telefon gibi çeker bu ne lan dersin. kapalı loş ışıkta çok iyi değil. hareket eden nesneler bulanık çıkar iPhone bu konuda çok daha başarılı. gündelik kullanım için bas çek fotoğraflar çekip en iyi sonucu istiyorsan iphone’dan sonra samsung’u beğenmeme ihtimalin %80
-
quote:
Orijinalden alıntı: konserve corbaİzlediğim bir kaç videoda samsung'un kamerasının sosyal medyada eskisi gibi kötü olmadığını söylüyorlardı ama... Neden böyle söylediniz ben İphone3gs den bu yana iphone kullanıyorum ama artık fiyatlar çok yükseldi bir telefona o kadar yüksek fiyat vermek istemiyorum
iphone'nun kamerasını arayacağını düşünüyorum. ama şöyle yapabilirsin mesela, elindekinin kamerasını kullanmaya devam et, bir yandan da s24 veya s25'e alışmaya bak.
neden böyle dedim? bence iphone kamerada başka bir alem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 2 Ocak 2025; 9:19:38 > -
Ip 14den S24 Ultraya geçmek isteme nedeniniz nedir? Bence hala güncel bir model ve Instada resim kalitesi olarak s24Ultra ile en kötü başa baş gider(zoom hariç). Kamera kalitesi sizin için iş açısından önemli gözüküyor o yüzden ben olsam ya hiç değiştirmem ya da IP16 pro(isteğe bağlı max) alıp, işletme gideri gibi düşünürüm.
-
Sabit kalır diye düşünüyorum bir süre daha. -
internette bir kaç test videosu izledim kamera konusunda iphone 15pro max seviyesinde gibi duruyor. Fiyat olarak biraz daha uygun tabii.
geçmek istememin en büyük sebeplerinden biri kullandığım iphone 14 128 gb hafızası yetmiyor telefonun içi silemeyeceğim fotoğraflar ve belgelerle dolu bunları icloud ve drive a da yükledim bir kısmını ama telefondan silmek istemiyorum. Hafızayı yükseltmek aslında kısa vadede benim işimi çözücektir ama bunun yanında da yeni bir telefon istiyorum.
iphone 14’ün kamerasından sonra s24 Ultra kötü mü gelir diyorsunuz
-
Geçen hafta s24ultra aldım, büyüklüğü ve ağırlığı dışında çok memnunum. -
S24 Ultra kötü gelmez tabi ki ama Samsungun fotolardaki normalden uzak aşırı canlı contrast oranları malumunuz. Ben kendi adıma özellikle doğa fotolarında bunu seviyorum bir Samsung kullanıcısı olarak ama siz işi amaçlı kullanırken doğala yakın renkler isterseniz üzebilir. Ayrıca Ipların Instada daha iyi fotolar çektiği malumunuz. Muhtemeldir ki Samsung ile önce çekip sonra enhancer ile güzelleştirip sonra instaya atarak bunu çözebilirsiniz rahatça ama yine de bu renklerin boost olayı ne olur bilemiyorum. Bence bir tandığınızda varsa önce denemeden sakın geçiş yapmayın S24Ultraya. Eğer iş için olmasaydı gözünüz kapalı geçebilirsiniiz derdim boyutu sorun değilse..
-
1 ay sonra s25 ultra satılacak s24 ultra alınırmı alınır zaten kullanıyorumda ama şuanda alınmaz s25 ultra alınır 1 ay bekleyip te. -
25 ultra ile 24 ultra arasında tahminin 30k fark olur bu parada az para değil bunu gözden çıkarıyorsan bekle.
instagram için son çıkan samsung cihazlar için baya iyileştirme oldu ama iphone sanki hala 1 tık daha iyi instagramda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 2 Ocak 2025; 19:7:1 > -
S25 Cıksa bile s24 ultra alırım muhtemelen çünkü fiyat farkı çok yüksek olur.
-
Samsung 80k hb amazon vs 60-65k satiyor aradaki fark az dğeil s25u 10-20k aşaği almak için 4-5 ay gecmesi lazim.S25u alicaklar dahi ön siparişle alirsa büyük zarar eder gibime geliyor.Alicak isen hb amazon vs tercih et derim arada 10-15k fark olur:)
-
Büyük ve ağır olduğu zaten bilinen bişey. Bu durum memnuniyetsizlik sebebi olamaz ki. Adı üstünde ULTRA. Güle güle kullanın 😉 -
Ben iphone'dan geçmeye karar verdim ama s25 çıkana kadar biraz daha bekleme kararı aldım çıktığında fiyat durumuna göre ya s24 ultra ya da s25 ultra gibi
-
Amacın yenisi çıkınca eskiyi ucuza almaksa onu bekleme pek bir şey olmaz, ama çıkınca S25 Ultra alacaksan bence bekle iyi farkı olacak deniyor hele yeni işlemci muazzam olmuş gibi duruyor. Eski telefonu takasa verecekseniz ek 10000TL destek hediye saat/kulaklık tarzı uçuk lansman kampanyaları da yapılır.
iPhoneden sonra video performansı üzebilir, kullanım kolaylığı açısından eğer ekosistem yaptığınız başka Apple cihazlarınız yoksa çok farkı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Ocak 2025; 0:45:6 > -
Lansmanda alırsa büyük ihtimalle çok ciddi bir takas desteği verirler, hediyesi falan da olur beklemeye gerek kalmaz. Ama nakit fiyatın düşmesi için beklemek şart evet.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Uzatmadan cevap vereyim, android cihazların fiyatları bu aralar çok yükseleceğini zannetmiyorum zaten satış oranları epey düşük mediamarkt'ın gaza getirdiği gibi bir durum yok. S24 bir telefonun sahip olabileceği en iyi kamera kombinasyonlarından birine sahip. iPhone'den sonra pişmanlık yaratacağını düşünmüyorum. Hatta iyiki de geçmişim dedirtebilir. Ancak ben olsam yine de mutlaka S25 serisinin çıkışını beklerdim. Yeni cihaz tanıtımının arifesinde eski nesili almak hiç mantıklı değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X