İmplant fiyatları
Merhaba arkadaşlar,
Dişim çekilecek ve yerine impilant yaptırmak istiyorum.
Güncel implant fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Özelde yaptıracağım.
Diş çekimi tecrübeleriniz?
Merhaba, Çekilmesi gereken bir dişim var (yirmilik değil ) fakat yüzde 80'i çürük. Sadece köşesi ayakta kalmış durumda. Diğer yerler neredeyse diş eti hizasında sayılır. Çürüğün üstü yani ortası et ile kaplanmış durumda fakat köşeleri vs gözüküyor yani. Bu dişin çekimi zor olur mu? İlk defa diş çektireceğim ve korkuyorum. O çürüğün üstündeki et parçası (yuvarlak şekilde)problem yaratır mi
Sistemimi Yükseltmek istiyorum
Merhabalar, sistemimi yükseltmek istiyorum çok yavaşlamaya başladı. işte şuanki sistemim;
-AB350M-D3V Anakart ddr4
-Corsair CX600 - 600w psu
-r3 2300x cpu
-rx570 4gb gpu
-8x2gb ram(galiba 2200mhz)
-ssd ve HDD var
ortalama bütçem 7-8k tabi ne kadar ucuza getirirsem f/p bakımından o kadar mutlu olacağım .not= anakart vs değiştirmemi önerirseniz bütçeyi zorlarım 10-12k.
ilk olarak işlemciyi değiştirmek istiyorum, anakart ve gpu'mun yeteceği şekilde. gpu vs degiştirerek ekstra masrafa grimek istemiyorum bunu şimdiden belirteyim. illaha değişecek derseniz, düşünmek lazım.
-klasik r5 5600-5600X düşünüyorum. tabii öneriniz varsa elternatif seçenek değiştirebilirim.
-ram olarak ne yapacağımı bilmiyorum. DDR4 ve kaç mhz'ye kadar ram destekledğini bilmiyorum. ne kadar cok yüksek mhz olursa benim için o kadar iyi.
anakartım çok eski ve ddr4 olduğu için güçsüz gibi gözüküyor ne yapmam lazım bilmiyorum. günümüz ekonomisi maalum. lütfen en az zararla çıkacağım şekilde yüksek performans alabileceğim upgrad tavsiyelerinde bulunur musunuz...
Not; ikinci el Max 15k'ya güzel sistemler buldum onlarida değerlendirmeli miyim?
PSU Sigorta attırıyor
Merhaba
Geçenlerde Pc'nin power tuşuna basınca cizbiz sesi geldi ve yanık kokusu geldi hemen ara kablonun elektriğini kestim. Elimle psu'ya giden kabloyu düzelttim ve cizbiz düzeldi pc sorunsuz açıldı ve 2 gün böyle kullandım. Problemin kablodaki temassızlık olduğunu sanmıştım.
Dün oyun oynarken gece çat diye sigorta attı kaldırmaya çalıştım kalkmadı gittim pcnin elektriğini kestim sigorta kalktı. Tekrar pcyi açtım 10 dk sonra tekrar sigorta attı.
Sanırım PSU yandı? Anakarta veya herhangi bir bileşenlere zarar vermiş olabilir miyim deneyerek?
Not; sistem 2018 tarihli. Apartman yeni
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.370 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware