Merhabalar, sistemimi yükseltmek istiyorum çok yavaşlamaya başladı. işte şuanki sistemim; -AB350M-D3V Anakart ddr4 -Corsair CX600 - 600w psu -r3 2300x cpu -rx570 4gb gpu -8x2gb ram(galiba 2200mhz) -ssd ve HDD var ortalama bütçem 7-8k tabi ne kadar ucuza getirirsem f/p bakımından o kadar mutlu olacağım ilk olarak işlemciyi değiştirmek istiyorum, anakart ve gpu'mun yeteceği şekilde. gpu vs degiştirerek ekstra masrafa grimek istemiyorum bunu şimdiden belirteyim. illaha değişecek derseniz, düşünmek lazım. -klasik r5 5600-5600X düşünüyorum. tabii öneriniz varsa elternatif seçenek değiştirebilirim. -ram olarak ne yapacağımı bilmiyorum. DDR4 ve kaç mhz'ye kadar ram destekledğini bilmiyorum. ne kadar cok yüksek mhz olursa benim için o kadar iyi. anakartım çok eski ve ddr4 olduğu için güçsüz gibi gözüküyor ne yapmam lazım bilmiyorum. günümüz ekonomisi maalum. lütfen en az zararla çıkacağım şekilde yüksek performans alabileceğim upgrad tavsiyelerinde bulunur musunuz... Not; ikinci el Max 15k'ya güzel sistemler buldum onlarida değerlendirmeli miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FALCONsss1 -- 30 Ekim 2023; 15:37:32 > |
Bildirim