Şimdi Ara

Diş çekimi tecrübeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Çekilmesi gereken bir dişim var (yirmilik değil ) fakat yüzde 80'i çürük. Sadece köşesi ayakta kalmış durumda. Diğer yerler neredeyse diş eti hizasında sayılır. Çürüğün üstü yani ortası et ile kaplanmış durumda fakat köşeleri vs gözüküyor yani. Bu dişin çekimi zor olur mu? İlk defa diş çektireceğim ve korkuyorum. O çürüğün üstündeki et parçası (yuvarlak şekilde)problem yaratır mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FALCONsss1 -- 20 Mart 2024; 2:18:13 >

• Uyuşturuyorlar. Yeterince şanslıysan iğneyi bile hissetmeyebilirsin. Son - ve aslında şimdilik tek - kanal tedavimde iğneyi bile hissetmedim. Bu arada normal fırça yerine şarjlı elektrikli diş fırçası kullanımı tavsiye ederim. Kaliteliyse dişleri çok daha etkili temizliyor.
  • Anesteziden dolayı işlem esnasında baskıdan başka bir şey hissetmezsiniz. Sizinki gibi fazla harap olmuş dişlerin çekimi, normal dişler kadar kolay değil tabi. Ama o hekimi ilgilendiren bir durum. En en kötü ihtimalle dişinizin kökleri ayrılarak çekilir -ki ona gerek bile kalmayabilir- İşlemden sonra ağrınız vs olabilir. Ağrı kesici alırsınız. Geçmiş olsun.

• Korkma hiçbir şey olmaz. İlk diş çekimimde gülerek çıkmıştım.

• Askerliğimi yaptığım tugayın revirin de çektirmiştim.

Gayette başarılı bir şekilde çekim sağlanmıştı, acı fazla hissetmedim diyebilirim çekim esnasın da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.