Usb Ucu Kırılması Sorunu
Öncelikle Merhabalar Yaklaşık 5 ay önce kulaklık resimdeki usb girişine takılı şekildeydi nasil oldu bilmiyorum ama ayağım takıldı ve kabloda fazla yüklenme oluştuğu için bu usb girişi bu şekilde kırıldı aynı şekilde kulaklık için sağ tarafta işimi görüyorum ancak sağ taraf bile sol taraftaki durumdan payını alıyor. çoğu zaman sistem kırılan bölge yüzünden kısa devre yapıyor klavye,fare,kulaklık bunlar tamamen devre dışı kalıyor resimdeki sağ tarafa takılı olan usb girişine kulaklığımı takıyorum ancak orasıda zaman zaman kısa devre sorunu yaşatıyor ekran açık kalıyor ama bu sorun bütün parçaları işlevsiz kılıyor yani sistem kullanılamaz hale geliyor önceki konuda bir arkadaş usb bölgesinin anakarta giden uçlarını fiziki olarak devre dışı bırakmamı söylemişti bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim
Usb Ucu Kırılınca neden böyle olur ?
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi uzun kule kasaların ön tarafında usb ve jax girişleri var. Normal bir şekilde usb girişli kulaklığımı takmaya çalışırken ne yazıkki ubs ucu ve demiri kırıldı ve o bölüm işlevsiz kaldı artık 2.girişten takmayı denedim ama oradanda hub bağlantı noktasında aşırı güç yüklenmesi adı altında bir windows uyarısı aldım denemelerim sonucunda şunu fark ettim ki kırılan usb girişinin neresine dokunursam dokunayım klavye dahil (klavye girişi kasanın arkasında) herşeyin gücü anlık olarak gidiyor birdaha dokunduğumda aynı anda geri geliyor yani benim anlamadığım tek bir nokta yüzünden neden ayrı bölgelerden güç kesilmesi yaşıyorum ? ve ayrıca bu sorun parçalarım açısından bana bir sorun teşkil eder mi ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 190 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware