Şimdi Ara

Usb Ucu Kırılması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar Yaklaşık 5 ay önce kulaklık resimdeki usb girişine takılı şekildeydi nasil oldu bilmiyorum ama ayağım takıldı ve kabloda fazla yüklenme oluştuğu için bu usb girişi bu şekilde kırıldı aynı şekilde kulaklık için sağ tarafta işimi görüyorum ancak sağ taraf bile sol taraftaki durumdan payını alıyor. çoğu zaman sistem kırılan bölge yüzünden kısa devre yapıyor klavye,fare,kulaklık bunlar tamamen devre dışı kalıyor resimdeki sağ tarafa takılı olan usb girişine kulaklığımı takıyorum ancak orasıda zaman zaman kısa devre sorunu yaşatıyor ekran açık kalıyor ama bu sorun bütün parçaları işlevsiz kılıyor yani sistem kullanılamaz hale geliyor önceki konuda bir arkadaş usb bölgesinin anakarta giden uçlarını fiziki olarak devre dışı bırakmamı söylemişti bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim

Usb Ucu Kırılması Sorunu

• Eliniz yatkınsa kasanın içinden USB panelini komple sökün. Elektronik malzeme satan bir yerden aynı USB porttan satın alın ve bir elektronikçide lehimlettirin. Eğer siz sökemezseniz bilgisayarcıya söktürüp yaptırabilirsiniz. Basit bir işlem Usb Ucu Kırılması Sorunu 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.