Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 137 (Bu ay: 0)
356147 gün 22 s. 37 dk. kaldı
Nofape karşı olanlar neden karşı ?
Yapmayip hic bi etki gormediginiz halde neden karşısınız? Bununla ilgili bilimsel bir calismada yok cunku tarihte nofap yapan insan olmamıştır, bir zarari falan varsa bunun test edilmesi gerekli ve test edilemedigi icin de zarari var ya da yok diyemeyiz ama nofap yapan insanlardan faydasi oldugunu sıkça duyuyoruz. Faydası varsa ve bilinen bir zarari yoksa neden karşısınız?
Canlılar neden hayatta kalmakve uremek istiyor?
Canlı evriminin sebebi olarak gösterilen hayatta kalma ve neslini sürdürme içgüdüsü neden var? Dogaya baktığımız zaman hayvanlar bitkiler hepsi kendi korumam icin farklı ozelliklere sahipler. Ormandaki tüm hayvanlar bütün gün koşturuyor yiyecek bulup hayatta kalmak için. İyi de canlılar neden hayatta kalmak istiyor? İlk canlılar neden hayatta kalmak istediler de gunumuze kadar evrimlestiler? Mesela adamın bir dini inancı yok cebinde 5 kuruş parası yok kimsesi yok yaşlanmış hasta ama hala ölümden korkuyor yaşamaya devam etmek istiyor. Cok sacma ölse kurtulacak aslında. Adam 50 yaşında cezaevine giriyor ömrünün sonuna kadar burda kalacaksin diyolar ama adam pes etmiyor dört duvar arasında da olsa yaşayayım diyor. Cok garip
İphone varken bir insan neden android kullanir?
İphone kullaninca insan kendini guvende hisseder.
Safaride dolaşırken istedigin siteye girersin korkmadan cunku bilirsinki iphonea sizamazlar.
App storedan istedigini indirirsin cunku bilirsin hepsi denetimden gecmistir.
Butun kartlarini rahatlikla kaydedersin telefonuna cunku bilgilerin calinmasi gibi bi endisen olmaz
uygulamalarin en kaliteli halini sen kullanirsin androide genelde uygulama gelistiriciler o kadar onem vermez(instagrama yuklenen fotograf kalitesi gibi)
5 sene once aldigin telefonunu bile sadece pilini degistirerek donmadan kasmadan kullanmaya devam edebilirsin, androidde 1 sene dolmadan kasmalar baslar
kameran her zaman zirveye oynar, android markalarin muadilleriyle kamer kiyaslamasinda asla bariz ustunluk olmaz hepsi cok iyidir ufak tefek bazilarinin daha iyi oldugu noktalar elbet vardir
Performans konusunda zaten her zaman zirvedesindir rakibin yoktur.
e diger markalarla aranda fiyat farki da yoktur amiral gemileri fiyatlari hemen hemen aynidir genelde
tum bu arti yonler dururken bi insan neden android kullanır cidden cok merak ediyorum
Felsefecilerin bos adam olmasi
Bu felsefecilere bakin camus sartre cioran schopenhauer falan hepsi hayatin igrenc oldugunu amacsiz oldugunu askin sevginin falan yalan oldugunu yasamaya deger hic bisey olmadigini falan soyluyor. Ama ne hikmetse en cok da bunlarin sesi cikiyor. İnsanlara hayatin anlamsiz ve yasamay deger olmadigi fikrini deli gibi asilamaya calisiyorlar. Lan madem bu kadar amacsiz degersiz bi hayat o zaman niye 50 tane kitap yaziyorsun hepsinde de insanlara hayatin bos aci dolu oldugunu anlatiyorsun. Hepsini gectim bunlarin hepsi 100 yasina kadar yasiyor :d 5 vakit namaz kilan dedem hic bi hastaligi olmamasina ragmen olmek icin hergun Allaha yalvariyordu, dini inanc bile yasliligi mutlu yasamak icin bi kaynak olamiyorken hayata boyle amacsiz bosmus gibi bi bakis acisiyla bakan adam 85 yasina kadar yasiyor :d
Eski evimde turk telekom fiber kullaniyordum. Yeni tasindigim evde fiber altyapisi yokmus. Turk telekomla gorustum ve 720 tl verip vdsl modem almam gerektigini soylediler. Diger saglayicilarin hepsi fiber hizmeti veriyor dairemde o yuzden iptal etmek istiyorum dedim bu seferde 1500 tl cayma bedeli istiyorlar. Sozlesme 10 ay kalmis zaten ben her ay faturayi odesem sozlesme bitimine kadar 1500 tl etmez. Bu kan emiciler hangi vicdansizlikla bu kadar para isteyebiliyor. Bu ulkenin devleti nerde kimse bunlara bisey demiyor mu
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.309 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic