Yapmayip hic bi etki gormediginiz halde neden karşısınız? Bununla ilgili bilimsel bir calismada yok cunku tarihte nofap yapan insan olmamıştır, bir zarari falan varsa bunun test edilmesi gerekli ve test edilemedigi icin de zarari var ya da yok diyemeyiz ama nofap yapan insanlardan faydasi oldugunu sıkça duyuyoruz. Faydası varsa ve bilinen bir zarari yoksa neden karşısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nofape karşı olanlar neden karşı ?
-
-
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nden
Nofap yaklaşık 1.5 ay sonra bozdum. Yine başladım. Hayat enerjimi geri kazanıyorum
1 ay yaptım faydaları gerçek plasebo değil kesinlikle. hem mental hem de fiziksel
Hepimiz yalan söylüyoruz ama denemeyen arkadaşlar doğrusunu söylüyor işe yaramaz bir şey olduğunu söyleyerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 30 Temmuz 2022; 14:54:22 > -
Kan ve vitamin değerlerinize baktırıp onları da tamamlayın. Hayata gurme gibi bakarsınız. Libidom yüksek gezmek yaşadığımı hissettiriyor. Çinko almanızı da öneririm
Nasil faydalar gördün brom
Yaklaşık bir sene yapmışlığım hatta forumda da çok tıklanan bir konum vardı. Hiçbir işe yaramıyor. İlk birkaç ay işe yaradığını sanmıştım ama yanılmışım. Bağımlı değilseniz nofap yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
bende yapmıştım katılıyorum.
1 haftada testosteron max seviye çıkıyor zaten. haftada 1 yapmak iyidir.
-
Fap'in süresi önemlidir. 2-3 dakikada biten fap zararlıdır bence. Uzun süreli yapılan doğal olandır. Sıklığı kişiye bağlıdır. Nasıl memnunsanız öyle devam edin hayatınıza. İnternette biri öyle dediği için değil.
Doğal yaşayın yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam cok fayda gordugunu soyleyenler var?
Him
Doğrular
Enerjim belirgin şekilde daha yüksek oluyor. daha önceden üşendiğim işleri hemen yapayım da aradan çıksın kafasında oluyorum. Daha uzun süre spor yapabiliyordum yorulmadan.
Anksiyeteye iyi geliyordu normalde başkalarının çok önemsemeyeceği belirsiz olan şeyler için çok kaygılanıyordum ama nofap sürecinde daha çok ana odaklanıyordum.
Özgüveni de arttırıyor. Daha çok İçimden geldiği gibi davranıyorum başkalarının ne düşündüğünü pek önemsemiyorum.
ilk 2 hafta kayda değer bir fayda görmemiştim ama 3 haftadan sonra ciddi bir fark hissetmeye başladım.
İlk başlarda normalden biraz daha kötü hissedebilirsiniz çünkü beyniniz yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Düzenli dopamin salgısı olmadığı için dopamin reseptörleri artana kadar biraz daha kötü hissetmeniz çok normal.
aslında cinsel isteği kontrol etmek/yönlendirmek kolay da psikolojiyi hazırlamak zor. bir şey kaçırdığını düşünüyor alt beyin. uzlaşmak, denge kurmak çoğu kişi için daha mantıklı bu nedenle. ne zaman cinsellik yaşayacağım belirsizliği rahatsız edebiliyor. o yüzden şu kadar sürede bir yapacağım gibi kesinleştirmek(2 ayda bir gibi mesela) daha kolay hale getirebilir nofap sürecini. bu
inanılmaz faydalar göreceğiniz bir uygulama şekli değil ama çoğu kişi için daha yapılabilir. Daha ileri düzeyde yapmak isteyen arkadaşlarla özelden konuşabiliriz belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 31 Temmuz 2022; 14:23:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KendallRoy
Yaklaşık bir sene yapmışlığım hatta forumda da çok tıklanan bir konum vardı. Hiçbir işe yaramıyor. İlk birkaç ay işe yaradığını sanmıştım ama yanılmışım. Bağımlı değilseniz nofap yapmaya gerek yok diye düşünüyorumRüyalanma oluyor muydu oluyorsa ne kadar sıklıkla? nofap hard mode mu yapmıştınız (seksin de yasak olduğu)
-
Yok be kanka bu kamil kesin nofap yapip ynainda sigaraya oyunlara bilgisayara telefona gomulmustur o yuzden etki gormemistir
Öneri için teşekkürler. Günlük beslenmede yeterli miktarda almaya çalışıyorum vitamin ve mineralleri ama dediğiniz gibi belirli aralıklarla ölçüm yaptırmak iyi olur.
Ben de şu siteyi önereyim beslenme planı oluşturabilirsiniz ya da beslenme rutininiz nasılsa eksik aldığınız vitamin ve mineralleri varsa onları görüp yeniden düzenleyebilirsiniz beslenme şeklinizi:
bu arada bakıra da dikkat edin. çinko ile belli bir oranda alınması gerekiyor. Çok fazla çinko alınması bakır eksikliğine neden olabilir. ikisini de günlük önerilen miktarlarda dengeli şekilde almaya çalışın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 31 Temmuz 2022; 14:38:23 >
-
Kesinlikle brom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X