1 yıldır statik ip kullanıyoz. abim birine hakeret etmiş zamanında sonra korkup ip değiştirdi
Aslında saçmalık yani bunun kafayı kuma gömmekten farkı yok :D neyse
1 yıldır kullanıyoz statik ip ve sorun yok gayet güzel. internette hızlı zaten ve akıyor maşallah
Sorum şu 15 yıldır internet kullanıyoruz ve hiçbir virüs, hacker sorunu falan olmadı. Korsan oyun bile indirmiyorum
Statik ipi kapatmak istemiyoruz memnunuz +40tl vermemize rağmen
peki birgün hackerlerden biri ipimizi görse. bunu değiştiremeyiz de modemi resetleyip
bir sıkıntı olur mu? sorum bu işte. PCDE avast, malwarebytes falan hepsi kurulu
ayrıca aranızda kullanan var mı statik ip. ne amaçla kullanıyorsunuz?
arkadaşlar 45 kilo fazlam var. bu yüzden salona yazılmaya karar verdim
bir program yaptım kendimce sizce güzel mi? bu arada hiçbir et yemiyorum sevmediğim için ama elimden geldiğince yeme düzenini güzel düzenlemeye calısacagım
ayrıca kilolarımdan dolayı bel fıtıgı baslangıcım var. kilo verirsem gecer diye umuyorum
pazartesi, salı = spor salonu + akşamları evde bel egzersizi
çarşamba = salon yok, dışarıda 1.30 saat yürüyüş ve yarım saat basketbol oynamak + akşamları evde bel egzersizi
perşembe, cuma, cumartesi = spor salonu + akşamları evde bel egzersizi
pazar = salon yok (bu güne yürüyüş+basketbol koysam mı yoksa dinlenme mi geçirmeliyim full onu soracaktim)
kahvaltı : 08:00
spor salonu : 10:00 (body 1 saat sürse, body'den sonra 1 saat de yavaş tempo yüzme (yavaş cunku fazla iyi yüzemiyorum, kafamı gömüp yüzemiyorum :D kafam havada yüzüyorum :D)
öğle yemeği yok. akşam 17:00 18:00 gibi akşam yemeği (aralıklı oruç diyeti düşünüyorum) +vitamin takviyeleri kullanacağım
akşam 17:00 18:00 gibi bel egzersizleri, sanırım 40dk sürüyor
Normal koşu bantları dizlere zarar verir mi emin olamadım. Evde kullanım için
Zaten normal koşu bandını alamam
Peki bu katlanabilir yürüyüş bandı hakkında yorumunuz nedir? Mesela örnek walkingpad yürüme bandı
Bu ürün düzenli uzun süreli kullanımda dizlerde bir sorun oluşturur mu?
Mesela 70 yaş, 60 yaş kişiler de egzersiz amacıyla bunun üstüne yürüyüş yapsalar dizlerine bir zarar gelebilme ihtimali var mı?
Amaç aslında koşmak da degil. yürümek. Bu katlanabilir bantlar anladıgım kadarıyla yürüyüş için çok ideal gibi gözüküyor ama bilmiyorum
Özellikle yaşı büyük ve dışarı çıkmaya üşenen kişiler için
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 282 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware