Şimdi Ara

Statik IP ile ilgili bir sorum. Aranızda kullanan var mı ve güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır statik ip kullanıyoz. abim birine hakeret etmiş zamanında sonra korkup ip değiştirdi

Aslında saçmalık yani bunun kafayı kuma gömmekten farkı yok :D neyse

1 yıldır kullanıyoz statik ip ve sorun yok gayet güzel. internette hızlı zaten ve akıyor maşallah

Sorum şu 15 yıldır internet kullanıyoruz ve hiçbir virüs, hacker sorunu falan olmadı. Korsan oyun bile indirmiyorum

Statik ipi kapatmak istemiyoruz memnunuz +40tl vermemize rağmen

peki birgün hackerlerden biri ipimizi görse. bunu değiştiremeyiz de modemi resetleyip

bir sıkıntı olur mu? sorum bu işte. PCDE avast, malwarebytes falan hepsi kurulu

ayrıca aranızda kullanan var mı statik ip. ne amaçla kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan-06 -- 10 Eylül 2022; 12:47:59 >

• Statik ip'yi ne için satın aldırdım diye sorsalar. Daha hızlı ve stabil bir internet için alırdım. Ek olarakda bazı oyunlar ve internet siteleri için port açmak gerekebiliyor. İp adresi statik olmadığı için port açmak bir işe yaramıyor.

Güven konusuna gelirsek tartışılır ama statip ip'ye sahipseniz internet üzerinde sabit bir ev adresiniz varmış gibi düşünün. İp değişmediği için bulunmanız daha kolay. Biri daha önce size ulaşmış ve ip adresinizi bir kere öğrendiyse aynı ip ile size daha rahat ulaşabilir.

Velhasıl kısaca bu şekilde özetlerdim ama daha uzun bir şekilde öğrenmek istiyorsanız statik ip ne işe yarar şeklinde arama yaparsanız internet üzerinde bir çok makale bulabilirniz. Onları buraya kopyala yapıştır yapmak istemedim.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.