Herkese iyi günler elimde yaklaşık 600.000 TL gibi bir para var C sınıfı sedan araba almayı planlıyorum aklımda 2 araba var birisi fluence(1.5 dci) diğeri corolla(1.6 benzin veya 1.4 dizel) bu 2 arabyıda daha önce kullandım ikisindende motor olarka memnundum motor olarak bir merağım yok ama otomatik almayı düşündüğüm için kararsızım otomatik olarak hangisi daha üzmeyecek araba.Ortalam olarak kilometreler 160.000-200.000 arası oluyor corolla olursa 2007-2011 arası fluence olursa 2011-2015 arsı olabiliyor.Aranızada bunları kullananlar veya duymuş olanlar varsa iki seçenek arasında bana yardımcı olursanız memnun olurum.
PS4 PRO HAFIZA ARTTIRMA
İyi günler Ps4 pro aldım ama hafızayı artırmak istiyorum mümkünse orjinalini bozmadan , harici hard disk takarak oyunları bu harddiske yükleyebilir miyim.Nelere dikkat etmem gerekir.
2.El PS4 Alırken Dikakt Edilmesi Gerekenler
İyi günler 2.el ps4 slim almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok onun için bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
İlk olarak alırken nelere dikkat etmeliyim, muhtemelen 2. el konsol satan bir yerden alacağım kendi firmaları tarafından 6 ay garanti veren yerler var daha önce böyle bir yerden alışveriş yapanınız oldu mu önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bu cihaz banlanması diye bir şey okudum cihaz banlanınca online oyun vb. oynayamıyormuşuz sanırım bu konuda nelere dikakt etmem gerekir.
Son olarak örneğin bir arkakaşımdan ps hesabı devraldım onun oyunlarını oynuyorum , aynı zamanda başka bir arkadaşımdan da başka bir hesap aldım oradada farklı oyunlar var ayrıca kendi hesabımı oluşturdum , 3 hesabında benim cihazımda açık olması ve hangi oyunu oynayacaksam o hesaba giriş yapmam gibi bir şey mümkün mü?
Ayrıca başka bilmem gereken önemli şeyler var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Kart Limitini Nakite Çevirme
Herkese iyi günler kredi kartı limitini nakit paraya çevirmeye ihtiyacım var ama nakit avans olarak çekemiyorum , ayrıca kartım sanal kart yani gidip herhangi bir yerden çektirip alamıyorum sadece internetten yapabiliyorum.Acaba bu işlemi nasıl yapabilirim? karttan kripto para vb. şeyler veya başka bir şekilde bir şey alıp halledebilir miyim şimdiden teşekkürler.
2.0 TDCİ MONDEO
İyi günler, 2007-2011 Model arası manuel vites 2.0 Tdci motor 140 Hp olanlardan mondeo almayı düşünüyorum.Bütçeme göre arabaların kilometresi ortalama olarak 250.000 gibi aranızda bu araçtan kullanan varsa veya duyduğunuz gördüğünüz nelere dikkat etmem gerekir , kronik sıkıntısı var mıdır , alsak fazla masraf açar mı başımıza ve bu aracı önerir misiniz?
Şantiye Şefliği
İyi günler herkese,ben özel bir proje firmasında çalışıyorum mühendis olarak.Bugün farklı bir firmadan şantiye şefliği teklifi geldi ek iş olarak.Tam zamanlı sigortam olmasına rağmen bu işi yapabiliyor muyum?Eğer yapabiliyorsam hangi adımları izlemem gerekir sanırım yapı denetim sistemine kayıt olmak gerekiyormuş.Detaylı bir şekilde açıklayabilirseniz sevinirim.İnternetten aradım ama her yerde farklı bir bilgi yazıyor.Şimdiden teşekkürler.
Askerlik Kilo Sınırı
İyi günler Yakında tecilim bitecek boyum 175 cm kilom 111 acaba askere uygun muyum,yoksa hastaneye mi sevk ederler kilomdan dolayı araştırdım ama kesin bir sonuç bulamadım yardımcı olursanız seviniri.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.269 (Bu ay: 1.840)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları