Şimdi Ara

2.0 TDCİ MONDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, 2007-2011 Model arası manuel vites 2.0 Tdci motor 140 Hp olanlardan mondeo almayı düşünüyorum.Bütçeme göre arabaların kilometresi ortalama olarak 250.000 gibi aranızda bu araçtan kullanan varsa veya duyduğunuz gördüğünüz nelere dikkat etmem gerekir , kronik sıkıntısı var mıdır , alsak fazla masraf açar mı başımıza ve bu aracı önerir misiniz?

• 2010 1.6 125bg olanına bindik 4 sene kadar
    10-15 yaşında 300bine yakın km yapmış d segmenti araç almanın risklerini bi kenara koyarsak

Ön takımına iyi baktırın çabuk bozulmaz ama bozulduysa pahalıya mal olur özellikle amortisör, salıncak vb. ağır parçaları
    Elektroniğine iyi baktırın oynanmamış olsun park sensörleri, hız sabitleyici tuşları, cam açma modülü vb. kendine özel parçaları pahalıdır

2.0 tdci motora dair sadece bakımlarda 7lt yağ aldığını biliyorum masraflı biraz yakıt konusundada diğer 2.0lar gibi müsrif

1.6nın performansı gerçekten kötü özellikle şehir içinde 1.4 egeadan bile kötü

Benim gözümde aynı paralara linea falan almak daha mantıklı bence mondeoya özel değil eski d segmenti yerine yürütmesi ucuz daha yeni araçlar daha mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir önceki kasa 2006 2.0 tdci 130 bg olana sahiptim gerçekten it gibi gidiyordu çok iyi yol tutuyordu 8.2 lt/100 km yakıt yakıyordu şimdiki dizel fiyatlarında mantıklımı bilemem şuan 1.6 dizel c5 sahibiyim ford gibi gitmiyor ama nerdeyse onun kadar iyi yol tutuyor ve 5 lt mazot yakıyor

parça fiyatları d segmenti araçlardada b sınıfı araçlarda da 3 aşağı 5 yukarı aynı tek sorun şehir içinde park sorunu hariç ufak araç bir daha kullanmak bana göre değil

motor takozu orjinal almak zorundasınız yan sanayi takınca dayanmıyor onun dışında sorun yaşamadım 50 bin km tabiri caizse it gibi bindim üstüne aracın gık demedi halen arkadaşımda araç 400 bini geçti halen sorunsuz devam ediyor kullanmaya

• Alt takım vs diğer arabalara göre pahalı değil Focus büyüğü işte Mondeo , yukarıda Linea al Mondeo yerine demişler ne alaka anlamadım alirsaniz makyajlı olanı alın arka stoplar LED'li oluyor biraz değişik kötü araba değil yakıt 5-6 litre olmaz 8-9 yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ciddi bir kronik sıkıntısı yok, enjektörler turbo ve elektronik aksama dikkat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar epey araştırdım baktım sonucunda bugün 1.5 dci latitude aldım araç beklentilerimi karşıladı şuanlık ama henüz otobana çıkıp sağlam deneme fırsatı bulamadım.2012 model olmasına rağmen D sınıfı olduğunu çok belli ediyor konforundan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus 1.6 TDCi Titanium
    9 yıl önce açıldı
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    1.5 Ecoboost Mondeo
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.