Şimdi Ara

FORD FOCUS 1.6 TDCİ TREND X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak. Bir yakınım FORD FOCUS 1.6 TDCİ TREND X 2011 model aracını satıyor. 120.000 km'de, ön kaput değişmiş 1050 tl hasar kaydı var. 2-3 parçada parmak kadar lokal boya var başka da bir sıkıntısı yok fiyatı da 36.000 TL ama araç 90 beygir. Fiyat olarak görüşlerinizi alabilir miyim ayrıca 90 beygir olması kafamı karıştırıyor, 110 varken 90 beygir alınır mı? (hız seven bir insan değilim) yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Motor yönünden bir sıkıntı yok dizel focuslar gayet performanslı araçlar.Focus3 mü focus 2 mi ?Gerçi focus3 bu fiyata biraz zor.Ama alın bence
  • Yapılan kazanın ayrıntısını da bilmek lazım dostum.
    Bende su an aynı tipte bir araç satıyorum.
    On kaput değişimi önden darbe aldığını gösterir. Peki şiddeti ne olmuş kazanın? Radyatör değişmiş mi, hava yastığı açılmış mi? Daha da önemlisi şase de oynama, işlem var mi? Bunlar kaza sonrası değeri etkileyecek unsurlar. Lokal boyalara takılma.
    Çok hız vb için düşünmüyorsanız da sakin kullanım, şehir içi gayet ekonomik işinizi gorecek araçtır.
    Birde trend x yerine titanyum x olsaymis, tadından yenmezmiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    focus 2 olduğunu belirtmeyi unuttum ama dediğiniz gibi bu fiyata 3 bulmak ztn çok zor :) sürekli araba alıp satan bi tanıdık babama 90 bg almasın kesinlikle 110'luk varken o alınmaz gibi şeyler söylemiş ben de normalde sedan araba alma taraftarı değildim ama bunun fiyatı uygun geldi biraz kullanırım beğenmezsem satarım diye düşünüyorum ama satarken de zarar etmek istemiyorum o yüzden kafam karıştı biraz.
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Araçta toplamda 1050 TL hasar kaydı olduğuna göre büyük bir şey değildir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi radyatör değişse, hava yastığı açılsa vs vs hasar kaydı daha yüksek çıkmaz mıydı? Kafamı kurcalayn şeyi bi üst mesajda da belirtmiştim. (sürekli araba alıp satan bi tanıdık babama 90 bg almasın kesinlikle 110'luk varken o alınmaz gibi şeyler söylemiş ben de normalde sedan araba alma taraftarı değildim ama bunun fiyatı uygun geldi biraz kullanırım beğenmezsem satarım diye düşünüyorum ama satarken de zarar etmek istemiyorum) tabi ki 110 beygir kadar tutulan bir model değil ama piyasası olmayan bir araç da değil diye biliyorum. Uyarınız için teşekkür ederim ön kaputla ilgili daha detaylı sorular sorarım ama son konuşmamızda istediğiniz expertize sokabilirsiniz titiz kullanan biriyim araçta hiçbir sıkıntı yok demişti. Ön kaput dışında başka bir şey olsa kesinlikle söyleyecek birisi ztn.

• typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    Bilirim ben o al-satçıları.Güvenmeyin o adamlara.Ellerinde hangi araç varsa o aracı överler.Aracınız bir parça boyalı olsun pert muamelesi yaparlar.Kendi araçları pert de olsa temiz gibi fiyat isterler vs.
    90 bg'de hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.Hatta motor daha uzun ömürlü olur.Şöyle örnek vereyim;Eskiden 2.0 motor araçlar max 130-140bg idi 1milyon km yapanlar vardı o motorlarla.Şimdi 1.0 motorları 100-110 bg yapıyorlar sonucu :motor 150binde yenilenme gerektiriyor.

Ama aracın geçmişine baktırın bi o kasada dizel trend x genelde şirketlere verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Bilirim ben o al-satçıları.Güvenmeyin o adamlara.Ellerinde hangi araç varsa o aracı överler.Aracınız bir parça boyalı olsun pert muamelesi yaparlar.Kendi araçları pert de olsa temiz gibi fiyat isterler vs.
    90 bg'de hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.Hatta motor daha uzun ömürlü olur.Şöyle örnek vereyim;Eskiden 2.0 motor araçlar max 130-140bg idi 1milyon km yapanlar vardı o motorlarla.Şimdi 1.0 motorları 100-110 bg yapıyorlar sonucu :motor 150binde yenilenme gerektiriyor.

Ama aracın geçmişine baktırın bi o kasada dizel trend x genelde şirketlere verildi.

Size katılıyorum.
    Eğer ki gerçekten uzun soluklu kullanmayı düşünürsen sorun yaşamazsın. Sonuçta yeni nesil araç bunlar.
    Aynı muhabbeti Ford Connect için yapmışlardı. Herkesi 110 BG lik araçlara yönlendirdiler. Tamam araçları kükrüyordu ama biraz da ekonomi lazım araç için.
    Ford Focuslar orta segment bir araç. Piyasada satışı olur. Fazla zorlanacağını sanmam.
    Eğer bir de kaza resimleri de elinde olursa zaten hiç bir sorun yaşamazsın inşallah.
    Zor bir karar.
    Allah yardımcın olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus C-Max 1.6 TDCI Otomatik
    14 yıl önce açıldı
    Ford Focus 1.6 TDCi Titanium
    9 yıl önce açıldı
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.