Üniversite için tablet alacağım
|
|
Monitör tercihi için destek gerekli 27" 2k
Merhabalar
Dostlar yakın zamanda masa üstüne geçeceğim leptop kullanıyorum 2. Ekrana ihtiyacım var . Yarın birdaha uğraşmamak için düzgün birşey almak istiyorum.
Monitörde aradığım temel özellikler
27"
2k
Pivot özelliği
144 ve üstü olması
FreeSync/Gsync kesinlikle olmalı . Kartın yetmediği durumlarda görüntü kırılmalarının önüne geçmiş oluruz.
Curved yada düz olması önemli değil .
Ama IPS panel olması tercihim .
Va içime sinmedi bir türlü hemen hemen aynı fiyatlar .
Aşağıdaki linkte tercihlerime göre bir liste var . 6-7 bin bana göre de çok büyük meblağ bu istediğim özellikler minimum ücret buna çıktığı için .listede kullandığınız incelediğiniz model veya önerdiğiniz varsa bilgi verir misiniz . ( Döviz kuruna bağlı yakın sürede ddr5li bir sistem toplayacağım ) monitöri bir şekilde beslemede sıkıntı yaşamam .
Yada 2 k gereksiz mi 27 " 1080 p IPS panel yüksek tazeleme hızı olan pivot özelliği olan bir monitör alıp işin içinden çıkalım mı ? Burda tercih ve fiyat aralığı daha kolay çünkü
--www.epey.com/monitor/e/YTo0OntpOjM5NzA7YToxOntpOjA7czo2OiIzNzYwMzkiO31pOjM5NzQ7YToyOntpOjA7czozOiIxNDQiO2k6MTtzOjM6IjI3MCI7fXM6NToiZml5YXQiO2E6Mjp7aTowO3M6NDoiNTQwMCI7aToxO3M6NDoiOTAwMCI7fWk6NDAxMTthOjE6e2k6MDtzOjY6IjM3NDUzMSI7fX1fczo5OiJwdWFuOkRFU0MiOw==/
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 539 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware