Şimdi Ara

Üniversite için tablet alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanıcı deneyimi konusunda desteğinizi rica ederim.https://www.epey.com/tablet/karsilastir/884171-899350-899433-917666-925783-943378/samsung-galaxy-tab-s9_samsung-galaxy-tab-s9-fe-wi-fi_samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-wi-fi_huawei-matepad-air-papermatte-edition_honor-pad-9_huawei-matepad-11-5s-papermatte-edition/

bu listedeki tabletlerden birini tercih edeceğim.Oyun oynamak için kullanmayacağım .
    Elimde ne apple nede samsung ürünleri var bir eko sisteme bağlanacağım derdi yok.
    açıktan üniye baslayacağım .
    malum herşey pdf veya web üzerinden devam ediyor . kağıt kalem cıktı almakla uğraşmak yerine bir kalemli tablet alayım dedim .
    rahatlıkla not alacağım dpf lerden soru cözeceğim bir tablet arıyorum .
    huawei tabletlerini beğendim özellikle kalem ve klavye ile ulaşılması daha uygun fiyata geliyor . kullanan varmı bu cihazları ? aşağıdaki iki cihaz arasında daha çok kaldım .https://www.epey.com/tablet/karsilastir/899433-917666-943378/samsung-galaxy-tab-s9-fe-plus-wi-fi_huawei-matepad-air-papermatte-edition_huawei-matepad-11-5s-papermatte-edition/
    fiyatları da birbirine yakın .
    bu huawei tabletlerden eline geçen değerlendirme kullanma şansı olan oldu mu . Memnun musunuz ?
    Tavsiye verebilir misiniz. Fiyatı 20 kalara dayandırmak istemiyorum oralara çıkarsam tab s9 var klavyesiz almış olacağım ve büyük para vermiş olacağım .zamanım daha var 1_2 ay daha bekleye birim .cihazı belirlersem ona göre fiyat takibi veya ikinci elde kovalayacağım .

fiyat cokta abartmadan 2*3 taksite alabilecek bir ürün olursa benide çok yormaz.
    Dostlar hali hazırda kullanan varsa özeldende yaza bilir fikrini direk etiketlerseniz de harika olur . 2. ellere de baktım bu listedekiler 2. ele düşmemişler daha .
    Samsung 9fe modelinde yazı yazarken avuc içi istemdışı tamaslar oluşuyor denildi incelediğim videolarda.
    Huawei içinde ekran yansıtma olayı yok dediler . Deneyimlemedim bilgisi olan yazabilir mi?
    Birde yaş farkmeksisiz üniversiteye kayıtlı biri öğrenci belgesi ile okula dönüş kampanyasından yada vergi indiriminden yararlanabiliyor ?
    Soru içinde soru sordum . Herkese faydası olur umarım konunum sonucu.
    Teşekkürler şimdiden herkese .
    Üniversite için tablet alacağım Üniversite için tablet alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güvencee -- 21 Ağustos 2024; 19:38:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soldakinin air olanın, Snapdragom 888 işlemcisi var diğeri Huawei nin kendi işlemcisi ama krin 9000 serisi puan farkı da o yüzden büyük ihtimal. 2000 fiyat farkına değer mi. Bende kızıma ve kendim için arıyorum ama teknik puanları hep bu civarlarda ve fiyat farkları çok fazla, Poco Pad var Xiaomi nin onun da klavye ve kalem desteği var ama bakmak lazım kalem/klavye ne kadar.

Şahsi fikrim Snapdragon işlemcilerden yana ama Huawei nin klavye ve kaleminin olmasını da cezbetmiyor değil.

Bir de Huawei nin google engelli olması sorun çıkartırmı ona bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 21 Ağustos 2024; 20:2:51 >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt

elbette samsung kadar uygulama desteklerı cok olmaz fakat kalem klavye canta maus toptan 17*18 bine alabilir durumda olunca daha cazip.

açıkçası google servisleri olsaydı 25 bandında olurdu fiyatı hiç düşünmez almazdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güvencee -- 22 Ağustos 2024; 0:24:7 >
  • Güvencee kullanıcısına yanıt
    Tabi bazı şeyler fiyatı etkiliyor. Xiaomi aynı tableti 3 farklı isim ile 3 farklı fiyata satıyor 😁

• Ne yaptınız bir ürün alabildiniz mi ? Değerlendirmenizi merak ediyorum. Teşekkürler

O nasıl oluyor?

Aynı tableti

Redmi olarak işlemci farklı

Xiaomi olarak farklı sunabilir.

Aradaki fark işlemci

Ram

2 farklı model değil

Aynı model 64gb farkli-128gb farklı fiyata sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Pocopad ile redmi pad pro gibi ama tabi ki ben abartarak söyledim elbette özellik farkları var.

Iste onu diyorum.

Biri MTK g99 çöp işlemci

Biri snapdragon 69x serisi

Biri snapdragon 800 serisi.

Bazi modelleri 90hz ana model 120hz

Aynı şekilde pil kapasitesi farklı

Sonuç 3 farklı tablet.

Redmi pad

Poco pad

Xiaomi Tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Kasım 2024; 0:28:32 >
  • Üniversite için tablet alacağım
    Snapdragon 870 işlemci LPDDR5 8gb ram-256gb
    11lnch-2800*1762pixel-8841mah=37.000₺

Snapdragon 680-11inch-8000mah pil

Snapdragon 7gen2-12 inch-10.000pil-8/256gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Kasım 2024; 1:1:56 >

• Pocopad ile redmi pad pro aynı fiyat sanki, özellikleri de hemen hemen aynı(elbette vardır ufak farklar)

Neyse ya o kadar önemli değil üstad sienens, bosch Profilo üçlüsü gibi işte bunlar da her bütçeye göre 😁 mini pc konusuna geçelim 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 24 Kasım 2024; 14:6:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.