Şimdi Ara

Monitör tercihi için destek gerekli 27' 2k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dostlar yakın zamanda masa üstüne geçeceğim leptop kullanıyorum 2. Ekrana ihtiyacım var . Yarın birdaha uğraşmamak için düzgün birşey almak istiyorum.

Monitörde aradığım temel özellikler

27"

2k

Pivot özelliği

144 ve üstü olması

FreeSync/Gsync kesinlikle olmalı . Kartın yetmediği durumlarda görüntü kırılmalarının önüne geçmiş oluruz.

Curved yada düz olması önemli değil .

Ama IPS panel olması tercihim .

Va içime sinmedi bir türlü hemen hemen aynı fiyatlar .

Aşağıdaki linkte tercihlerime göre bir liste var . 6-7 bin bana göre de çok büyük meblağ bu istediğim özellikler minimum ücret buna çıktığı için .listede kullandığınız incelediğiniz model veya önerdiğiniz varsa bilgi verir misiniz . ( Döviz kuruna bağlı yakın sürede ddr5li bir sistem toplayacağım ) monitöri bir şekilde beslemede sıkıntı yaşamam .

Yada 2 k gereksiz mi 27 " 1080 p IPS panel yüksek tazeleme hızı olan pivot özelliği olan bir monitör alıp işin içinden çıkalım mı ? Burda tercih ve fiyat aralığı daha kolay çünkü

--www.epey.com/monitor/e/YTo0OntpOjM5NzA7YToxOntpOjA7czo2OiIzNzYwMzkiO31pOjM5NzQ7YToyOntpOjA7czozOiIxNDQiO2k6MTtzOjM6IjI3MCI7fXM6NToiZml5YXQiO2E6Mjp7aTowO3M6NDoiNTQwMCI7aToxO3M6NDoiOTAwMCI7fWk6NDAxMTthOjE6e2k6MDtzOjY6IjM3NDUzMSI7fX1fczo5OiJwdWFuOkRFU0MiOw==/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güvencee -- 3 Ocak 2023; 14:38:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.