Ayt mat 3d Eyüp b Ergi Barış ?
Tıptan dişe geçiş
Tıp 3. Sınıf öğrencisiyim kala kala geldim buraya kadar sınıfı geçemicem bu yılda ve bölümü sevemedim bir türlü tıpda zorunlu görev olması nöbet olması beni soğutuyor bana göre değil nöbet işi ...ben ise bu yıl karar vermiştim bana göre olmadığını tercih döneminde aile ve arkadaşlar tıp tutarken diş mi yazılır dediler biraz baskıyla yazdım bu yıl içinse hacettepe dişe geçiş yapmak istiyorum aslında bu yıl sınava tekrar hazırlandım ama ailemden dolayı sınava geç kaldım çalışmama rağmen giremedim dönem başında hedefim boğaziçi bilgisayar sabancı veya galatasaray hukuktu ne yazıkki hayellerim suya düştü ya bir yıl beklicem zaman kaybı yaşıcam yada dişe geçecem diş okuyanlar biraz bilgilendirirse yada mezunlar en azından bana biraz ışık olur ne yapmam konusunda yol çizerim yada tavsiyesi olanlar varsa dinlerim
Tıptan diş hekimliğine geçiş
Arkadaşlar tıp 3. Sınıfım tahmini kalacam geçebilsemde bölümü sevmiyorum aile ve arkadaş lardan dolayı yazdım hacettepe diş yazacakken tıp tutarken diş mi yazılır dediler bu yıl tekrardan hazırlandım ama ailemden dolayı sınava yetişemeyip giremedim moralim alt üst oldu bu yılın başında boğaziçi bilgisayar sabancı yada eşit ağırlıktan gs hukuk için hazırlandım ama ne yazıkki sınava girememle beraber suya düştü hayallerim ya bir yıl daha beklicem boşa geçecek yada hacettepe dişe geçip devam edecem aranızda diş okuyanlar muhakkak vardır bilgilendirse sevinirim bende yol çizerim ona göre kendime tıpı istememe sebebim zorunlu görevi tus gibi bir sınav en kötüsü nöbetleri nöbet tutmak bana göre değil..bir fikir verseniz çok iyi olur
Yks 17 18 HAZİRAN
Belli oldu arkadaşlar ertelememiş ösym
3d ayt fizik tek başına yeterli mi
Arkadaşlar ayt fizikte tek kaynak çözüp deneme üzerinden gideyim diyorum 3d çözüyorum şuanda hafif zorluyor ama iki kaynak zaman kaybı geldi içimde rahat değil elimde mf kazanım ve bilgisarmal ayt fizik var ama yetiştiremem diye çözmüyorum sizce tek kaynak yeterli olur mu denememi yoksa 2 soru bankası mı ?
Ayt biyoloji kaynak ve kanal önerisi
Arkadaşlar ayt biyolojiye yeni başlıcam tek soru bankası çözücem elimde paraf var ama müfredat dışı ve ösymeyle alakasız diyorlar ve hangi hocayı seççeğimi bilmiyorum fundamentals iyi anlatıyor ama çok uzun geldi kanal ve kaynak ne önerirsiniz
Mikail hoca kaynak
Arkadaşlar mikail hocayla çalışıyorum mikaille çalışanlar kaç kaynak götürüyorsunuz
Mf kazanım fizik vs 3d
Arkadaşlar elimde bilgisarmal fizik var ayt fiziğe başlıcam bilgisarmal fiziğin yanına mf kazanım mı 3d ayt fizik mi ?
Orijinal geo vs bilgisarmal geo AYT MAT
Geoda bilgisarmal mı orijinal mi birde mikail hocayla gidiyorum elimde karekök 3d 345 barış çelenk orijinal var orijinalle beraber hangisini önerirsiniz
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.235 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar