Geoda bilgisarmal mı orijinal mi birde mikail hocayla gidiyorum elimde karekök 3d 345 barış çelenk orijinal var orijinalle beraber hangisini önerirsiniz |
Orijinal geo vs bilgisarmal geo AYT MAT
-
-
Orijinal cidden kaliteli çoğu ortalama sorular , zor sorular da var güzel kitap geliştiriyor ama sanırım üçgenlerden sonra ki kısmı bı tık zor veya bana öyle geliyor. Bs de güzel ama orijinale göre test sayısı az -
Siz olsanız hangisini seçerdiniz tek kaynak çözecem geoda birde ayt matematik için bilginiz var mı dediğim kaynaklardan
-
Ayt matematik için seviyeniz ortalamaysa orijinal alın derim ama çözemediğiniz soruların üzerine düşün eksik soru bırakmayın zaten soru çözüm uygulamasında ki adam çok iyi çözüyor soruları atlamadan yapamadığınız soruların çözümünü öğrenerek ilerlerseniz çok katkısı olur. Geo da ortaysanız bs ortalama üstüyseniz orijinal alın derim orijinal geometri cidden geliştiriyor ama bazen zorluyor kırtasiye ye gidip bı göz gezdirin iki yayında kötü değil hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 20 Ocak 2023; 1:1:13 > -
Anladım hocam çok teşekkürler cevap için sağolun ayt de orijinal çözeceğim zaten yanında bir soru bankası daha çözeyim dedim mikaille gidiyorum zatende tek soru bankası yetersiz olur dedim söylediğim yayınlardan birini daha eklicemde kararsızım hocam
-
He ben tam okumamışım özür dilerim. 3D ve 345 te kalitelidir ama orijinale göre daha kolay kaynaklar. Orjinalin klasik soruları + 345 in ÖSYM tarzı soruları + orijinalin ÖSYM tarzı soruları şeklinde ilerleyebilirsiniz veya orijinal ve 3D yi birlikte de çözebilirsiniz 3d yi sanırım Eyüp b çözüyordu. İki seçenekte güzel olur BENCE hocam -
Yani 345 ve orijinali birlikte çözersiniz sadece birinin klasik sorularını çözün derim klasik sorular çok zorlamıyor zaten. Vakit kaybetmemiş olursunuz. 3D+ orijinal kombinasyonu da çok iyi karar sizin iki seçenekte mis. Karekök ve Barış Çelenk hakkında bir fikrim yok hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 20 Ocak 2023; 0:59:44 > -
Sağolun hocam başka arkadaşlarda yardımcı olsa iyi olur çözenler mutlaka vardır fikiriniz için tekrardan sağolun 👍🏻
-
ödf3-4 + karekök + apotemi + orijinal yeterli
345 3d falan bulaşma bence
-
Sağolun hocam cevabınız için apotemi çözmeyi düşünmüyorum denemesini çözerim olmadı ödf ler zaten zamanımı alıyor birde geo da tek kaynak çözecem daha önceden temelimvar ne önerirsiniz
-
bilmiyorum valla birey b çok öneriliyor ama çözmedim görmedim bir fikrim yok. ben orijinali bitirdim baya bi zorlamıştı beni tek kaynak için orijinal olabilir belki
-
Hocam çok sağolun birey b diğer ikisine göre kolay kalıyor diye biliyorum yinede sağolun
-
Bence ayt matematik için barış çelenk ve orijinal. Ama ikisi zor kaynaklar -
Aslında hocam ilk aklımda barış orijinal ikilisi vardı barışın polinomlarını çözdüm sadece maviler çok kolay orijinalin sarı testleri gibi ösym tipi ler orta zor ve az test var en sonki kısım cidden zor ama az soru maviler gereksiz kolay olunca kitabı çözmek gereksizmi diye düşündüm diğer konulara bakmadım tabi birazda o yüzden kararsızlık yaşadım sordum teşekkürler sağolun hocam cevabınız için
-
şahsi fikrim ayt mat için karekök kesinliklle çözülmeli
ben karekök + orijinal mat ve orijinal lti trigo fasikülleri kullanıyorum
-
hocam karar verdim gibi karekök orijinal yapacam barışın yetişirse ösym testlerine bakarım olmadı en kötü dinlerim eyüp b den
-
Bir de hocam hazır tekrardan konu açmayayım diğer soruyu cevaplayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim biyolojide paraf mı palme mi biyotik mi var tek kaynak çözecem geri kalanını denemelerle götürücem sizce hangisi birde ayt fizik kaynak önerirsiniz sevinirim şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler
-
up
-
palmenin daha çok önerildiğini görmüştüm. tek kaynak için de palme yeterli olur bence.
fizik için 345-3d ikilisi iyidir
-
Bilgi sarmal çözmedim ama orijinal çözdüm güzeldi.
Benzer içerikler
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- 3d tyt matematik zor mu
- selim yüksel ders notları pdf
- bıyıklı-matematik video ders notları pdf
- yazılım mühendisliği uzaktan eğitim var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X