Tıp 3. Sınıf öğrencisiyim kala kala geldim buraya kadar sınıfı geçemicem bu yılda ve bölümü sevemedim bir türlü tıpda zorunlu görev olması nöbet olması beni soğutuyor bana göre değil nöbet işi ...ben ise bu yıl karar vermiştim bana göre olmadığını tercih döneminde aile ve arkadaşlar tıp tutarken diş mi yazılır dediler biraz baskıyla yazdım bu yıl içinse hacettepe dişe geçiş yapmak istiyorum aslında bu yıl sınava tekrar hazırlandım ama ailemden dolayı sınava geç kaldım çalışmama rağmen giremedim dönem başında hedefim boğaziçi bilgisayar sabancı veya galatasaray hukuktu ne yazıkki hayellerim suya düştü ya bir yıl beklicem zaman kaybı yaşıcam yada dişe geçecem diş okuyanlar biraz bilgilendirirse yada mezunlar en azından bana biraz ışık olur ne yapmam konusunda yol çizerim yada tavsiyesi olanlar varsa dinlerim |
Tıptan dişe geçiş
-
-
önceki derslerini sayacaklar mı baştan başlayacaksan değmez. dişçiler atama bekliyor hep
-
Hocam işte onu biliyorum ama acaba hacettepenin artısı olur mu dedim özelde falan en azından atanana kadar çok mu vahim hocam durum
-
Böyle konuları görünce harbi içim burkuluyor. Up -
up
-
Niye hocsm sizde tıp madurusunuz değilmi diğer konuda gördüm sizide
-
Hocam 25 benim 5 . Sınıf olmam gerekirken 3. Sınıfım daha ben özel nedenlerden geç başlamak zorunda kaldım eee kalıncada böyle oldu birde bitirme süresi var diye biliyorum bölümleri belirli bir sürede bitirmek oda dert benim için anneme kalsa 9 olur 10 olur bir şekilde biter 35 ne kadar bitirirsin diyorda yök izin vermez hocam :) boşver takma diyor ben takıyorum biraz bitirsem 30 u geççek heralde hocam :)
-
Nöbet olmayan bölümler var tıpta ama onlar için de tusa çok iyi çalışmak gerekiyor. -
Biliyorum hocam ama kararsızım radyolojide bile eskiden nöbet yoktu şimdi onada koymuşlar gittikçe rahat bölümlerede el atıyorlar
-
Hocam dişte mezun olunca asgari ücret+prim çalışıyorsunuz sermayeniz yoksa, atama kurayla ve piyango gibi. Tıpta direk atanıyonuz en kötü biyokimya uzmanı olursunuz yata yata 50 k yı indirirsiniz
-
Hocam seneye dişe başlasan 31 yaşında mezun olacaksın. Kusura bakmayın da cidden çok geç. Dişte başlarda o kadar para kazanılmıyor diye biliyorum, en azından kendi yeriniz yoksa. Elinize tatmin eden bi para geçmesi belki de 35 yaşınızı bulacak. Doğru dürüst para kazanmadan evlenemezsin bile hayat için geç kalırsınız. Bence tıptan devam edin, forumda gördüğüm kadarıyla ilk 3 sene teorik eğitim varmış sonrasında tıpın zevki çıkmaya başlıyormuş. Khann hocamızın dediği gibi nöbet olmayan veya az olan alanlar var. -
Hocam dersler hoşunuza gitmiyorsa diş dersleri de pek sarmaz verdiğiniz dersleri tekrar vericeksiniz bilemiyorum sıkıcı olabilir -
Hocam tıbbı sevmeyen birinin dişi seveceğini sanmıyorum ayrıca diş hekimliğinin de iş kalitesi güllük gülistanlık değil. Diş hekimliğinde de işsizlik ve asgari ücretle başlama modası başladı. Benim şahsi görüşüm bir şekilde kendinizi zorlayarak mezun olmanızdan yana. -
Diş mi okuyorsun sen -
Tıp okuyorum hocam ama diş hekimliği okuyan arkadaşlarım var az çok hakimim ne öğrendiklerine dair -
Arkadaşlarınız size biraz yalan atmış olabilirler hocam veya vizyonsuz da olabilirler , hangi tıptasınız ? -
İzmir Kâtip Çelebi tıptayım hocam. Arkadaşlarım da aynı üniversitenin diş bölümünde. Kütüphanede beraber ders çalışıyorduk oradan biliyorum. Şahsen ben tıptan çok farklı olduğunu düşünmüyorum öğrendikleri major konuların. Sadece bizim konuların çok daha sadeleştirilmiş hallerini görüyorlar -
Anladım hocam konular mecburen sade olmak zorunda zaten diğer türlü saçma olurdu -
Hocam genel olarak sağlık bölümlerinden nefret ediyor olma şansın var mı? Mühendislik vs düşünmüş muydunuz hiç
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Böyle konuları görünce harbi içim burkuluyor. Up
|
Benzer içerikler
- ceng ne demek
- yks 400 puan kaç bin
- marmara istatistik ekşi
- ea ilk bin için kaç net
- ege tıp yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X