Şimdi Ara

Tıptan dişe geçiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olabilir hocam sadece daha basit diye duymuştum o yüzden belki daha iyi olur dedim siz tıpçımısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baroniltixx B kullanıcısına yanıt
    Dus kasmak için mantıklı olmaz hacettepe, aldığın teorik eğitim eşsiz ve zorlayıcı ama dus’a pek vaktin kalmaz diğer fakültelere kıyasla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıpı sevemeyen disten daha cok nefret eder, sen bence 1 yil daha hazirlan git muhendislik oku ya da yatay geçiş yap.

Yatay gecis senin icin daha iyi bir secenek çünkü yerleştigin yil puaninla tercih yapiyorsun ornegin benim 2018de hacettepe ceng tutuyordu ama simdi ilk 2k oynuyor sinava tekrar girsem 2k yapmam cok zor. Ama ceng istiyor muyum ..?? Belli bir yasa geldikten sonra (25 oluyorum gelecek ay) artik gittigin yoldan devam etmelisin. Tipda ilk 3 yil nefretle okuyorsun çünkü ezber yetenegin olsada dümdüz ezberlemek, sehire alisamamak gibi nedenlerle ben neden buradayim sorusunu kendine pek cok kez yineleyebilirsin. Sana tavsiyem once kendine bak bu duygularin gecici mi yoksa gercekten istemiyor musun ? Gercekten istemiyorsan hic zorlama çünkü cekilecek dert değil hele turkiyede hic değil.

• berk_e B kullanıcısına yanıt

Bilginiz var hocam galiba biraz diş hekimliği konusunda gazide pratikte yoğun ondada dus kasmak zor diyorlar hocam fakülte yok zaten başka adam akıllı :)

Hocam Hacettepe bitti bu sene, pratik her türlü yoğun. bizim asıl sorun sözlü acayip kasıyorlar. baya iyi teoriğin olur ama dus için nisan dusuna kalma olasılığın yüksek olur. özellikle sözlü işi baya sıkıntı oluyor. bildiğim kadarıyla marmara vs klinik açıdan daha rahatmış, başka ünileri pek bilmiyorum ama bizimkinin çoğuna kıyasla baya zorlu olduğuna eminim.

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınızda merkezi geçişte iyi ünüverstelerin mühendislikleri gelmiyor pek gelse düşünmicektim bakalım hocam iyi araştırmak lazım

Hocam hacettepe diştesiniz o zaman kalma oranı falan nasıl

sizin özel mesaj kapalı sanırım geri cevap yazamıyorum ama açarsanız yardımcı olurum

kalma oranı genelde dönem 1’de bırakan bırakıyor veya kalan çok oluyor, 2-3 online olduğu için bir şey diyemeyeceğim

4-5 için bütü olmayan zor bulursunuz ama genelde 1-2 bölüm hariç bütte zorlamıyorlar

sayısal bir veri istiyorsanız şu an 140 kişi bizim dönem sadece 4 staj her birinden 20 küsür kişi büte gelecek

teorik derslerden de genel olarak rahat ama mesela bir dersten 40 küsür kişi büte bırakmışlar haftaya sınav var

geçen sene daha da çoktu bu sayılar tabi, sınıfta kalma sıklığı nasıl oluyor bilmiyorum valla tam

Hocam çok sağolun bilgilendirme için diğer sorularım olursa özelden yazarım mesajlarım açık ama bir problem oldu sanırım forumla ilgili ..

Hocam ben hacettepe diste 2. Sınıf oldum. Eger gelebiliyorsaniz hacettepeye gelin derim. Geçen sene gazi dişin hocasıyla konustugumda senin sıralaman anakara ve hacetyepeye yeter gazide zorlamıyoruz demişti. Ankara ve hacettepe birbirine yakin ancak gazi için hem arkadaşlarımdan hem de staja gittiğim yerdeki hekim uzmanliğinı gazide yapmış ve hiç memnun olmadıgını söyledi karar yine sizin ama hacettepe değişik bir üniversite diş de farklı ve zor. Seviyorsanız ve hevesiniz varsa dişe gecebilirsiniz. Ancak böyle bir eğiliminiz yoksa yazık olur emeginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.