Merhaba arkadaşlar evimde Gpon internet hattı mevcut haliyle Türktelekomun Gpon Kutusu ve Tplink wifi 6 diye verilen ama wifi de asla 1800 ax standartını (hızını) desteklemeyen EX20v Routeri mevcut bunu şuradan şöylüyorum 1000 mbit interneti 5 ghz ax standartında maximum 400-500 mbit civarında veriyor bunu ax standartı olmayan 5ghz modemde veriyor test cihazım iphone 11 bu arada belirteyim onuda wifi 6 standartını destekleyen bir telefon konu aslında Keneetic Hopper DSL modemi kuramamam hakkında sizlerden yardım bekliyorum aldığım modem eski modemden bilgileri otomatik çekmedi haliyle manuel kurulum için ttnet k adı ve şifresini girdim eski router in mac adresini girdim ancak internet bağlantısını kuramadım bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan model router ile gpon internet hattı ve 1000 mbit internetim var telefonum ipnone 11 5 ghz ve 2.4 ghz bantları otomatik cihazda modemin dibinde hız testi yapıyorum 460 mbit hız gözüküyor wifi 6 router olduğu için en az 700-800 mbit hız alırım diye ümit etmiştim kablo ile denedim 960-980 arası hız aldım wifi 6 1200 mbite kadar destekliyordu hani bu teknoloji sorun nerededir acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 300 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri