Şimdi Ara

TP-LINK EX20 AX1800 TURK TELEKOM Router ve Gpon 1000 mbit internet ile verilen performans sizce doğr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan model router ile gpon internet hattı ve 1000 mbit internetim var telefonum ipnone 11 5 ghz ve 2.4 ghz bantları otomatik cihazda modemin dibinde hız testi yapıyorum 460 mbit hız gözüküyor wifi 6 router olduğu için en az 700-800 mbit hız alırım diye ümit etmiştim kablo ile denedim 960-980 arası hız aldım wifi 6 1200 mbite kadar destekliyordu hani bu teknoloji sorun nerededir acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

• Turkoman61 T kullanıcısına yanıt
    IPhone 11 wifi çipi ne, kaç mbit ile bağlantı sağlıyor. Önemli noktalardan biri de budur. Yani durum sadece router tarafı ile alakalı değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam iphone 11 wifi 6 ax standartını destekleyen bir telefon zaten 2.4 ghz 600 hızları görmesi gerekirken modemden max onuda wifi ile en fazla 80-85 mbit civarlarında aldım 5 ghz bazen 300 bazen 500 arasında değişiyor onunda hızı. Kablolu olarak pc den denediğimde 900 küsür çıkıyor yani ax standartı modemin 1200 mbit wifi 6 bandında hız verdiğini düşünürsek ttnet in wifi 6 diye verdiği modemin aslında 5 ghz den farkı yok birkaç iyileştirme ve özel yazılım ile wifi 6 modem ruter diye anlamayanlara itiliyorlar anladığım kadarıyla.

• wifi 6 ax = 5ghz bu arada.

Telefonun güç tasarruf modunda olması

Router ile arasındaki bağlantı hızı

bunları kontrol ederek çıkan sonucu değerlendirmelisiniz.

Ayrıca şahsi olarak hep düşünürüm telefonda 1 gbit görsem telefon ile ne yapacağım mesela? Testlerinizi varsa wifi destekli bir pc de de deneyin. Farklı sonuçlar alacaksınızdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.