Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan model router ile gpon internet hattı ve 1000 mbit internetim var telefonum ipnone 11 5 ghz ve 2.4 ghz bantları otomatik cihazda modemin dibinde hız testi yapıyorum 460 mbit hız gözüküyor wifi 6 router olduğu için en az 700-800 mbit hız alırım diye ümit etmiştim kablo ile denedim 960-980 arası hız aldım wifi 6 1200 mbite kadar destekliyordu hani bu teknoloji sorun nerededir acaba yardımcı olabilirmisiniz ? |
TP-LINK EX20 AX1800 TURK TELEKOM Router ve Gpon 1000 mbit internet ile verilen performans sizce doğr
-
-
IPhone 11 wifi çipi ne, kaç mbit ile bağlantı sağlıyor. Önemli noktalardan biri de budur. Yani durum sadece router tarafı ile alakalı değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam iphone 11 wifi 6 ax standartını destekleyen bir telefon zaten 2.4 ghz 600 hızları görmesi gerekirken modemden max onuda wifi ile en fazla 80-85 mbit civarlarında aldım 5 ghz bazen 300 bazen 500 arasında değişiyor onunda hızı. Kablolu olarak pc den denediğimde 900 küsür çıkıyor yani ax standartı modemin 1200 mbit wifi 6 bandında hız verdiğini düşünürsek ttnet in wifi 6 diye verdiği modemin aslında 5 ghz den farkı yok birkaç iyileştirme ve özel yazılım ile wifi 6 modem ruter diye anlamayanlara itiliyorlar anladığım kadarıyla.
-
wifi 6 ax = 5ghz bu arada.
Telefonun güç tasarruf modunda olması
Router ile arasındaki bağlantı hızı
bunları kontrol ederek çıkan sonucu değerlendirmelisiniz.
Ayrıca şahsi olarak hep düşünürüm telefonda 1 gbit görsem telefon ile ne yapacağım mesela? Testlerinizi varsa wifi destekli bir pc de de deneyin. Farklı sonuçlar alacaksınızdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X