Merhaba arkadaşlar evimde Gpon internet hattı mevcut haliyle Türktelekomun Gpon Kutusu ve Tplink wifi 6 diye verilen ama wifi de asla 1800 ax standartını (hızını) desteklemeyen EX20v Routeri mevcut bunu şuradan şöylüyorum 1000 mbit interneti 5 ghz ax standartında maximum 400-500 mbit civarında veriyor bunu ax standartı olmayan 5ghz modemde veriyor test cihazım iphone 11 bu arada belirteyim onuda wifi 6 standartını destekleyen bir telefon konu aslında Keneetic Hopper DSL modemi kuramamam hakkında sizlerden yardım bekliyorum aldığım modem eski modemden bilgileri otomatik çekmedi haliyle manuel kurulum için ttnet k adı ve şifresini girdim eski router in mac adresini girdim ancak internet bağlantısını kuramadım bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. |
Türktelekom GPON Hat Yeni Aldığım Keenetic Hopper DSL ve TTnet in verdiği Tplik EX20v Router Hk.

-
-
Keenetic sadece kullanıcı adı ve şifresini önceki cihazdan talep eder. Vlan değerini almaz. Önceki cihaz talebe karşılık vermiyorsa yapabilecek birşey yok.
Bu özellik de daha çok superonline altyapılarda kullanım avantajı sağlıyor.
Kullanıcı adı ve şifreni zaten sağlayıcınız tarafından size verilmiş.
Vlan değerini de girerseniz bağlantınız gelir. (Mac klon ihtiyaç halinde kullanılır. Düşük ihtimal) Vlan değerinizi Ex20v arayüzünden kontrol edin. Ezberden 35 deneyebilirsiniz. Ama sık sık artık farklı vlanlar görebilmekteyiz.
-
vlan yazabileceğim bir alan göremedim eski modemde sırasıyla 35 ve 0 yazıyordu alt alta keenetic modemde bu değerleri girebileceğim bir alan göremedim ?
-
-
-
Attığım ekran görüntüsünde dikkatli bakarsanız, kırmızı olarak çizdiğim adımlarla Vlan değerinin yazıldığı yeri görebilirsiniz. Ethernet portlarının altında tıklanabilir cümle mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X