Şimdi Ara

TTnet'in Verdiği VDSL Modemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
54.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TTNET'in verdiği VDSL modemler, piyasadaki versiyonlarından farklıymış sanırım. Ben de daha yeni Fiber'e geçtim ve VDSL modem talep ettim kendilerinden. Tabi ki ücretsiz olarak.

Sorum şu olacak, şu an Airties RT-204 kullanıyorum. Modemden memnunum ancak port açmak işkence gibi. Hatta hiç bir zaman doğru açamadım sanırım. Talep ettiğim modem Airties 5650 modemi, forumda okuduğum kadarıyla bir çok insan oldukça memnun. Acaba yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. Diğer verdikleri modemler Airties'a nazaran daha mı iyi, yoksa doğru mu karar verdim.

Bir başka sorum da TTnet'in kendi verdiği modeme erişimi daha mı kolay. Yani zart zurt modemime girip bir şeyler düzenlemelerini istemem. Bu sebeple acaba aldığım TTnet modemi uygun bir fiyata satıp, yerine sıfır piyasadaki versiyonunu alsam daha mı iyi olur acaba? Bu sırada modemin torrent özelliğini hiç mi hiç kullanmayacağım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Arkadaşlar TTNET'in verdiği VDSL modemler, piyasadaki versiyonlarından farklıymış sanırım. Ben de daha yeni Fiber'e geçtim ve VDSL modem talep ettim kendilerinden. Tabi ki ücretsiz olarak.

Sorum şu olacak, şu an Airties RT-204 kullanıyorum. Modemden memnunum ancak port açmak işkence gibi. Hatta hiç bir zaman doğru açamadım sanırım. Talep ettiğim modem Airties 5650 modemi, forumda okuduğum kadarıyla bir çok insan oldukça memnun. Acaba yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. Diğer verdikleri modemler Airties'a nazaran daha mı iyi, yoksa doğru mu karar verdim.

Bir başka sorum da TTnet'in kendi verdiği modeme erişimi daha mı kolay. Yani zart zurt modemime girip bir şeyler düzenlemelerini istemem. Bu sebeple acaba aldığım TTnet modemi uygun bir fiyata satıp, yerine sıfır piyasadaki versiyonunu alsam daha mı iyi olur acaba? Bu sırada modemin torrent özelliğini hiç mi hiç kullanmayacağım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ttnet kendi verdigi modemlerde bazi ozellikleri kısabiliyor. Misal air5650 torrent destegi var. Ama ttnetin 5650sinde bu ozelligi kullanamiyorsun vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    AIR 5650 cihaz seçerek iyi yapmışsın. Torrent dışında diğer tüm özellikleri standart sürümü ile aynıdır. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

AIR 5650 cihaz seçerek iyi yapmışsın. Torrent dışında diğer tüm özellikleri standart sürümü ile aynıdır. Hayırlı olsun.

Bugün aradılar yarın gelecekmiş modem ancak Airties olmayabilirmiş. Bu konuda ne yapabilirim?
  • Beyler TTNET bana ZTE marka modem getiriyor. Sizce satıp Airties alayım mı yoksa kalsın mı modem? Acil yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beyler TTNET bana ZTE marka modem getiriyor. Sizce satıp Airties alayım mı yoksa kalsın mı modem? Acil yardım ederseniz sevinirim.

Bende ttnet in verdiği zte marka modem var.Wifi perforansı berbat.En kısa zamanda yeni modem alacağım.
  • Bana huwai getirdiler hocam. Şu an için şaka gibi ancak acayip memnunum. Wireless N zaten, araya iki duvar girse de tam çekiyor. Port açmak inanılmaz basit. Alacaktım Airties ancak tam anlamıyla vazgeçtim şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Hangi model?

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Hangi model?

Hg 630 sanırım hocam. Airties 5650 ye benziyor şekli.

• Banada huawei hg630a geldi. Sinyal gücü az diyorlar. Çok kopma oluyormuş ne diyorsunuz?

• Kurulum yapmadan airties için değişim talep edeyim mı?

• Bende 24 Mb'e kadar hipernet kullanıyorum ancak ttnet'in verdiği huawei hg630a modemden hiç ama hiç memnun değilim. diğer odalardan çekim gücü rezalet ötesi. 2 oda uzaklıkta ya tek diş çekiyor ya da sürekli kopma meydana geliyor.

Bu sıkıntımı giderebilmem için neler yapabilirim? Modem değişimi istesem yaparlar mı ve airties veriyorlarsa bu sıkıntıma çözüm olur mu sizce?
  • Bana da hg630a göndermişler daha kullanmadım performansına bakacağım memnun kalmazsam değiştiriyorlar mı?Yada hiç kullanmadan geri mi göndereyim?
  • Su an verdikleri modemler hakkında bilginiz varmı? VDSL olmasının faydası varmı? N en anlama geliyor?
    Hatta takınca ayarları otomatik yapıyormuş,sonra basım agrirmi DNS değiştirmede ve yasak sitelerde filan?
    Ücretsiz kampanyasından yararlanmak istiyorum,yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar...

• Ttnet adsl den vdsl ye geçenlere modem veriyor mu? Veriyorlar ise ki bana vermediler, nereye ne söyleyeceğim, kimi arayacağım? 4440375 ten işi çözebilir miyim?

Var mıdır bu geçiş işinin püf noktaları?

• Bidaha asla o zaman bi kaza ile saflıktan bilmemeden oldu. yıllar oldu Airties 205 zırt modeminin derdini çekiyoruz. yok dsn gömülü; yok garantiye yolla; yok yandı; yok bu modem biliyorsunuz ucuz etin tiridi misalidir zorlamayın ; yok bitti kül oldu obooo
    Bir daha asla ve asla ttnetten modem alma kesinlikle HAYIR
  • modem seçme şansınız yok tt istediğini yolluyor

babamların evine turk net bağlattım tt nin zyxel modemini aldım sıfır hiç kullanılmamış olarak sahibindenden.

tasarım güzel bir de tayvan ürünlerini seviyorum kaliteli uzun ömürlü oluyor. Ona güvenerek aldık bakalım umarım pişman olmayız.
  • Kalite fiyat performansı göz önüne alındığında
    şöyle sağlam, kolay kolay bozulmayacak ve wi-fi bağlantısı kuvvetli ve hızlı bir VDSL modem önerebilir misiniz?
  • mcrew arkadaşın dediği gibi bende uzun yıllar zyxel kullandım. Şuan hala evimde VMG3312 B10B var ve hiçbir sorun yok. Belki de aylar olmuştur cihaza hiç dokunmadım. Bende önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

modem seçme şansınız yok tt istediğini yolluyor

babamların evine turk net bağlattım tt nin zyxel modemini aldım sıfır hiç kullanılmamış olarak sahibindenden.

tasarım güzel bir de tayvan ürünlerini seviyorum kaliteli uzun ömürlü oluyor. Ona güvenerek aldık bakalım umarım pişman olmayız.

ben şu anda 16 mb 50 GB tarifeyi kullanıyordum taahüt süresi doldu hızı yükseltmek istiyorum bizim burada fiber yok ama 24 mb hattın desteklediğini söyledi müşteri hizmetleri hipernet tarifeyi kullanabileceğimi söyledi hat desteklemezsse kopma olur mu ? 24 mb 75 GB 56 TL vdsl modem yok istersem + 7 TL aylık 63 TL olacak vdsl modem olarak verilen modem antenlimi oluyor diye sordum bilmiyorlar stokta hangisi varsa o verilir dediler, malum antensiz modemler daha zayıf oluyor evde asus Access poın te var , sizce ttnet in vereceği vdsl modemi mi alayım 24*7 = 168 TL ye geliyor , yoksahttp://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8961n-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-antenli-wps-adsl2-modem-router-ap-p-BD501196?magaza=Webdensin&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CMaU-4fb5dICFQ-NGwodGDwBFg en ucuzu bu vdsl modem ibaresi yok ama sanırım vdsl bu modem nasıl ? veyahttp://www.teknosa.com/urunler/125430575/asus-dsl-n16-ewan-vpn-ebeyn-kontrolu-destekli-vdsl?gclid=CIm899Lb5dICFYYp0wodawIPRA&gclsrc=aw.ds bu modem nasıl fiyatı yüksek ama asus daha iyi sanıırım ttnetin vereceği modemlerden ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.