DEVLETTE BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI OLUNUR MU
Burnum küçükken kırılmış ve yanlış uzamış hem büyük hem de yamuk burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama her zaman verilen fiyatlar cok pahalı geldi ama olmam gerekiyor yuzume cok kotu bir asimetri katıyor işin sadece estetik boyutu yok saglık boyutu da var burun deliklerimden birinin yolu o kadar kapalıymış ki resmen yıllardır tek burun deligiyle yasıyorum düzgün nefes alamıyorum bazen boguluyo gibi oluyorum özellikle vücut geliştirme yapmak istiyorum ama yapmayı denedigimde cok cabuk tıkanıyorum sırf nefessiz kaldıgımdan dolayı kendimi zorlayamıyorum ama devlette bu ameliyatı olmaya karşı şüphelerim var her yer iyi yapamıyor sanırım ozellikle doktor icin şehir degistirenler gormustum yeterince iyi özenli yapılır mı daha once deneyimi olanlar anlatırsa sevinirim
İP 16 PRO HANGİ VERSİYON ALINIR
Katardan ip 16 pro aldıracagım ama avrupa modeli yokmus arap ve japon versiyonları var hangisi iyidir arap versiyonu tavsiye edilmiyormus ne fark ediyor sıkıntı cıkar mı
HAZIRLIKTAYKEN LİSANS DERSLERİNE ÇALIŞMAK MANTIKLI MI????
Hazırlıkta ve tatillerde lisans çalışmak mantıklı mı? Bazılar akademik hayatını bitirirsin, her şeyin zamanı var zamanında çalış fazladan tüketme kendi gibi şeyler söylüyor bunu sorduğumda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kitap sattığım kişi işaretleme yapıp iade istiyor
Merhaba dolaptan bir soru bankası satmıstım dün kargoya verdim alıcı ürün istediğim gibi gelmedi iade edecegim falan dedi sıkıntı yok dedim iadeyi kabul edecektim ancak iade açıklamasına koyduğu fotoğraflarda işaretleme yapmıs ve çözülü geldi demiş benim gönderdiğim halinde olmayan işaretlemeler söz konusu bu durumda ne yapmalıyım iadeyi kabul etmeli miyim? benim gönderdiğim halinin temiz olduğunu nasıl kanıtlayacağım?
İLK DEFA SARHOŞ OLACAĞIM HANGİ ALKOLÜ ALMALIYIM?
Ailem haftasonu evde yok, ilk defa sarhoş olacagım ve tek başıma olacagım. Tek başıma olmam sıkıntı yaratır mı, sarhoş olunca insanları aramaktan, rahatsız etmekten, çok ses çıkartmaktan korkuyorum. Böyle sacma seyler yapılabiliyor mu?
Ve alkolden çok anlamam öncesinde sadece bira içtim, biradan başka cok daha sert ama ilk defa sarhoş olmaya da cok ağır kaçmayacak bir alkollü içeceği önerir misiniz? buna çok ihtiyacım var.
Merhaba, sanal ortamda takılırken kimlikteki adımdan farklı bir ad kullanmaya başladım ilk önce, sonra mezuna falan kalınca benim çevremde reel hayattan kimse kalmadı. Sanaldan arkadaşlık kurduğum kişiler gerçek arkadaşım oldu ve ben sonradan kimlikteki adım bu diyemedim. (zaten kimlikteki adımdan da nefret ederim) İşlerin buraya kadar geleceğini tahmin etmezdim ama çevremdeki herkes beni böyle tanıdı, ne kadar reel arkadaşım varsa hepsi bu adımla tanıyor. Bu yıl universiteye yerleştim ve universitemde de bu arkadaşlarımdan var mesela 2024 girişliler grubuna girip kendimi tanıtırken kimlikteki adımı soyleyemem ki zaten tercih ediceğim bir şey de olmazdı, diğer adıma çok alıştım ve gerçekten seviyorum ama mesela universite gruplarına eklenmek için instagramdan grup açanlara yazarken kimlikteki adıma ait olan hesabımdan yazmam gerekiyor çünkü sonuç belgesi istiyorlar en basitinden bu tarz kimlikteki adımı kullanacağım alanlar olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum anonim olmak için bir gun aklıma gelerek kullandığım bir isim gerçek ismim olmuş durumda resmen ve kimlikteki ismimle kullandığım isim arasında dağlar kadar fark var gerçekten bende kullandığım ismimi tercih ederim ama universitede sıkıntı yaratmasından korkuyorum. Sizce ne yapayım üniversitede hangi adımla tanıtayım kendimi, kullandıgım adımla tanıtsam çok sıkıntı yaşar mıyım?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.536 (Bu ay: 285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic