Şimdi Ara

İLK DEFA SARHOŞ OLACAĞIM HANGİ ALKOLÜ ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailem haftasonu evde yok, ilk defa sarhoş olacagım ve tek başıma olacagım. Tek başıma olmam sıkıntı yaratır mı, sarhoş olunca insanları aramaktan, rahatsız etmekten, çok ses çıkartmaktan korkuyorum. Böyle sacma seyler yapılabiliyor mu?

Ve alkolden çok anlamam öncesinde sadece bira içtim, biradan başka cok daha sert ama ilk defa sarhoş olmaya da cok ağır kaçmayacak bir alkollü içeceği önerir misiniz? buna çok ihtiyacım var.

• Viskinin ve votkanın kafası güzeldir, ben 50 lik viskiden sonra sarhoş olmaya başlıyorum,

• İLK DEFA SARHOŞ OLACAĞIM HANGİ ALKOLÜ ALMALIYIM?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ölürüm muhtemelen bunu icsem

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

başlangıc için önerin var mı? bir de şişenin bitmesi lazım onu nasıl yapıcam bilmiyorum.

• Sarhoş olmak için alkol tüketme.

• Hermes1992323 H kullanıcısına yanıt
    Ölmezsin sekerle ertiliyor zaten alkolu dusuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bira iciceksen Estella ic

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Bu içinde ot olan versiyonu.

Esmer şeker ile denemek lazım…

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

yeni alkollü içecekler denemek, sarhoşluğu deneyimlemek istiyorum.

yok, biradan baska bir sey icmeyi dusunuyorum. ama bira içince denerim.

Deneyimli degilim, yine de cok agır gelmez mi?

Ben ilk deneyimi anlatayim

Ingilterede pubta oturuyoruz onume newcastle birasi koydular dark boyle kola gibi tadi var o kadar guzelki hiic bira demezsin

Neyse anlamadim ictim baya güzel lan bu diyorum icimden 18 yasindayim tabi o zamanlar
    2 inciyi soyledim 3 4 tamam yeter dediler :D
    Sonra bi ozguven patlamasi anlatamam

Isin kotusu Türkiyede adam gibi bira yok bu her yerde satilanlar kötü aslinda
    Biranin alasi ispanya almanya belcika ingiltere
    slovenyalarinda guzel

O zaman 35 lik al Chivas Regal 25 lik tavsiye ederim içimi yumuşaktır ben bol buzlu ve kola ile beraber tüketirim yanın da çikolata ile,

İLK DEFA SARHOŞ OLACAĞIM HANGİ ALKOLÜ ALMALIYIM?

Önden bu fotoğrafı koyuyorum ki beni alkole karşı biri zannetme. Burası sadece kaliteli viski ve rumlarım. Ne bileyim Beefeater'lar, Bombay'lari kokteyllik Aperol'lar falan mutfakta köşede ayrı dolapta duruyor, göz önüne bile koymuyorum onları. Geçenlerde hediye Jack Daniels geldi bir litre, komşunun köpeğine baktık haftasonu diye, kız arkadaşıma bunu hediye edecek birini bulalım, evde boşa yer kaplıyor dedim, kolayla viski içecek seviyeyi çoktan geçtik...

Alkolün hayatında bir amaca hizmet etmesi doğru değil. Hiçbir maddenin, ya da davranışın hayatında bir amaca hizmet etmemesi lazım benim gözümde. Bu sigara da olur, yemek de olur, alkol de olur, uyuşturucu maddeler de. "Sarhoş olmak için içeceğim" dediğin zaman, konuya yanlış yaklaşıyorsun diyorum ben o yüzden.

Keyif almaya bak. Konuyu düşünme şeklini değiştir, yeni alkoller denemek istiyorum demesen mesela yazmazdım bu cevabı. Yeniyılda buluşup içeceğiz deme, yılbaşı kutlaması için buluştuk, muhabbet ettik, biraz yemek yedik de, üstüne de birkaç kadeh içtik de illa alkolden bahsetmen gerekiyorsa. Ders çıkışı arkadaşlarla içmeye gittik deme ya da, beraber barda vakit geçirdik, muhabbet ettik de. Konu hiçbir zaman sarhoş olmak olmasın yani, onu demeye çalışıyorum.

Eğer yeni bir alkol denemek istiyorsan, basit bir cin-tonik yapabilirsin kendine. Beefeater çok güzel bir cindir, özellikle fiyatına göre. 35'liği de var görünüyor, internetten baktım. Schweppes tonik dışında tonik sevmiyorum ben, tavsiye ederim. Bir bardağa 45ml cin koyup, geri kalanını buzla doldur. Kokteyller buzsuz olmaz. Üstünü tonik ile tamamla. Bulabilirsen bir dilim misket limonu at içine. Yoksa standart limon da olur. Ben önden bardağa çok az limon ya da misket limonu sıkmayı da seviyorum. İkinci olarak aynı tarifi jülyen kestiğin 2-3 parça salatalık ile dene. Sonra oranları değiştir, damak tadına göre ayarlamalar yap. Daha çok limon sık içine atıyorum... Cin-tonik hayatın boyunca keyfini süreceğin çok güzel bir yaz içkisidir, damak tadın alışsın şimdiden. Beefeater cin, schweppes tonik, 1 dilim lime bu içkinin standardıdır zaten.

Son olarak da, sarhoş olana kadar içme. Sarhoşluk alkolün negatif yanı, marifet değil. Asıl marifet, içip de sarhoş olmamak, o durumdan keyif almaktır. Ayrıca, her kadehten sonra en az bir bardak su iç, ertesi gün başın daha az ağrır. Yemek yemeği de unutma.

• Vodka al karıştırarak iç yavaş yavaş

• Ergensin, çoluk çocuktan görüp heves etmişsin ama bunun insana hiçbir faydası yok. Efendimizin de dediği gibi içki bütün kötülüklerin anasıdır.

• ilk defa büyük şeytanlık yapacağım der gibi. İLK DEFA SARHOŞ OLACAĞIM HANGİ ALKOLÜ ALMALIYIM? 

sonra ilk daha büyük pislik sonra böyle böyle meraktan insanlıktan çıkılır işte.

Bu baya üzücü, genelde bende zevk almıyorum içerken buradakileri bu yuzden baska arayıslardayım. İlk deneyiminde kalite seyler ictigin işin şanslısın, umarım bir gun yolum duser benimde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.