Şimdi Ara

İLK DEFA SARHOŞ OLACAĞIM HANGİ ALKOLÜ ALMALIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

redbull mu kola mı peki

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Haklısın, sanırım yanlış lanse ettim ama sarhoş olmak için demişim mesela konuda, sağda solda sarhoş oldum diyebilmek için bunu deneyimlemek istemiyorum zaten, bunu deneyimlemek istiyorum sadece, bundan zevk alacağımı düşünüyorum, yanlış bir izlenim oluşturmak istemem. Tabii ki dedigin gibi alkol tuketmek başlı başına bir aktivite olamaz, boyle anlatılmamalı, olsa olsa destekleyici olur dediğin gibi bence de.

Ne kadar içmeliyim, ne kadar içeceğim bir fikrim yok, dediğim gibi bira içtim sadece bugune kadar, onu da en fazla ust uste iki şişe. Dediğin ölçüde bir şişeyi bitirmeliyim, mesela çok mu olur? bir fikrim yok.

• Hermes1992323 H kullanıcısına yanıt

Her bir bardağa 45ml cin koyarsan yaklaşık 8 bardak kokteyl hazırlayabiliyorsun. Her bir bardakta ise yaklaşık 14 gram alkol almış olursun.

%5 alkollü bir şişe birada ise yaklaşık 20 gram alkol var.

35'lik şişeyi bitirirsen eğer, 6 bira içmiş kadar alkol almış olacaksın. Bana sorarsan çok, yeni başlayan biri için de çok, sürekli içen biri için de çok.

Ben olsam 4 kadeh civarı bırakırdım. Muhtemelen 2'inci kadehte alkolün etkilerini hissetmeye başlayıp, dördüncüde kendini kötü hissetmeye başlayacaksın. Ayrıca ne kadar hızlı içtiğin de önemli. İlk iki kadehten sonra saatte bir kadeh içecek şekilde devam edip, şişeyi bütün akşama yayıp, suyunu içip, yemeğini yer, arada kalkar hareket edersen sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Yukarıda cin için yazdığım hesaplama diğer sert alkoller için de geçerli. Votka da alsan, viski de alsan, alkol oranları benzer olduğu için tüketeceğin alkol miktarı yaklaşık aynı olacak.

Son olarak da kamu spotu: Alkol dostunuz değildir.

• Alkol mide asidisine çok büyük bir zarar verir bence ilk başta sarhoşluktan sağlığına dikkat et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben kola ile seviyorum kolayıda zero almıyorum,

• Big mistake

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

tadı cok bozar gibi geliyo, ikisiyle de denerim ama şişe bitmeyecek gibi. Tavsiyen için sag ol

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkür ederim çok.

Haftada 1000 lik viski bitiren adamım ben aslında en güzel içim şekli buz ve viskidir ama yoğun alkolden dolayı ben kolayı tercih ederim,

• Kuran oku ve teheccüd namazına kalk. FArklı alemlere o şekilde seyredebilirsin.

• Beyin dalgalarına sadece basit sade bir kulaklıkla sol ve sağ kulağına giden frekansların matematiksel farkları belli değerdekiler kafa yapıcıdır. Ekolayzırlı filan olmayacak. Yani sallıyorum sol da 4 sağda 3 olursa beyin bunu farkını 4-3 eşittir 1 olarak algılar ve bu 1 de misal bilmem neye etkisi vardır...

Kabaca anlattım : Şifa dahil birçok iyi şeyler için de kullanılabilir işte :

www.bwgen.com
    BrainWave Generator - Preset Library
    https://www.bwgen.com/presets.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.