Müdürüm biliyor , tarihi yeri söyledim , ik ya ne zaman bildireyim son 1 ay kala mı bildireyim çıkış vermeyi düşünmüyorum ücretsiz izin mi verirler ? Yada beni kovarlar mı ? :) Bu süreci bilmiyorum siz ne yaptınız ?
Beyler bilgisi olan var mı nasıl ? Çıkanda yok pek bakıyorum heryerden
DAHA ÖNCE BEDELLİ GİDENLER SEÇTİĞİNİZ AY ÇIKTI MI?
Pıhtı siyahlaştı ve küçülkü etrafı et olmaya başladı ama ağzımda sızıntı var gibi asidik ve acı bir tat keza ağız içinde yara yapacak kadar dişin çekildiği yerdemi diye bakıyorum orası normal görünüyor sizce neden böyledir? Ağrı şişlik ve iltihap yok?
ÇEKİLEN DİŞİN YERİ NE ZAMAN DÜZELİR?
Merhaba dişimi çektirdim delik yok et bağlıyor kan olan yer karardı küçülüyor 5 gün oldu çekileli ne zaman tam anlamıyla düzelir ?
ÜST DİŞ ÇEKİMİ BAKARMISINIZ SİNÜS BOŞLUĞU OLURMU ?
Merhaba , dün uzun zamandır apse yapan üst kök dişimi çektirdim, doktorum 13 senelik diş doktoru endodonti uzmanı. Dişin çekiminin şart olduğunu söyledi röntgen sonucu. Çektikten sonra kist var bu iyi değil temizlememiz lazım dedi temizledi. Sonra sinüs hasar almış mı diye burnumu eliyle kapattı nefes ver dedi nefes verdim dişimden hava çıkmadı iyi bu dedi. Sonra bana 2-3 gün daha antibiyotik kullanıyosun normalde sinüse zarar alma riski var bu dişler uzun olduğundan ama senin sinüsle diş arasında kemik var bu iyi birşey sorun olmaz bilgilen diye söylüyorum normalde söylemesem bile olur 2-3 gün sigara vs içme antibiyotik kullan yeterli dedi. Ağzımda hava hissetmiyorum su içerken vs . Çekilen kısım koyu kırmızı kan pıhtısı zamanla orası et bağlar düzelir dimi araştırınca biraz korktum. Teşekkürler
2025 BEDELLİ ÇIKMAMA DURUMU OLUR MU ?
Msb fazla basvuru olursa kura demiş beyler 12 aralık duyuruda. Çıkmama ihtimali olur mu ? Çıkmazsa yeniden başvurabiliyor muyuz? Diğer statülerde yaparım işaretli standart olarak ?
BEDELLİ MAYISA ÇIKARMI VE TARİH ÖNE ÇEKİLİR Mİ?
Merhabalar bedelli başvurumu yaptım , tüm işlemleri bitirdim mayıs haziran nisan temmuz ağustos şeklinde sıraladım . Şubat Mart nisan ilk celpler yığılma olma durumu olabilirmiş, Diyelim ki Mayıs çıktı ama iş vs durumundan değişiklik hakkımı kullanmak istedim öne nisana marta çekebiliyormuyum ? Ayrıca Mayıs denk gelirmi daha ileri tarih istemiyorum açıkcası. İşe de pek güven olmuyor açıkcası sorun olmaz dediler ama iş hayatı sonuçta .
YILBAŞINDA KOSOVA-MAKEDONYA GİDİLİR Mİ ?
Yılbaşında makedonya kosova gidilir mi beyler ?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.011 (Bu ay: 1.450)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic