YILBAŞINDA KOSOVA-MAKEDONYA GİDİLİR Mİ ?
Yılbaşında makedonya kosova gidilir mi beyler ?
Merhabalar , bedelli başvurusu yaptım edevlette ek bedel 0 beden 217 k çıktı. Daha önce kaçak vs olmadım hatırlıyorum ek bedel vs çıkmaz dimi ?Forumlarda okuyunca ürktüm😂 1 ay 20 gün yazıyor süre bugün yatıracağım nasipse zamlanmadan. Birde sunu soracağım ziraat mobil uygulama değilde , ziraat internet bankacılığı üzerinen bilgisayardan da ödeme yapabilir miyim bedelliyi ? Teşekkürler
Bedelli askerlikte ek bedel çıkarmı herkese ?
Merhaba hiç yoklama kacgı olmadım , üni mezunuyum tecil yoklama vs takip ettim hep ama milletten duyunca endişelenmedim değil çıkıyormu herkeste yoklama yapıldı hizmet tercihi yapmadım henüz.
9 Aralıkta Muayene olsam Aralık sonuna bedelli yetişir mi ?
Merhaba haftaya sağlık ocakları kapalıymış sanırım 9 aralıkta muayene olsam 3 hafta kalıyor işlemleri yetiştirebilir miyim ? Ayrıca küçük derece 1.00 miyop var ondan sevk vs olmaz değil mi yoklama formunda kayıp vs varsa girin diyor teşekkürler.?
Askerlik işlemleri yetişir mi?
Askerlik yoklama formu hakkında bir soru soracağım?
Merhabalar bedelliye başvurmayı düşünüyorum yıl bitmeden formda göz ve işitme ile ilgili devam eden sorununuz varmı diyor yok olarak işaretleyeceğim , 1.20 miyop 0.50 astgmat var ama gözlük kullanmıyorum sıkıntı yok şükür, aile hekimliği muayenesinde sıkıntı olur mu formda da sorun olmadığı için belirtmeyeceğim, ayrıca iki gözde toplam 14 derece civarı olması gerekirmiş sevk için , nasıl ilerleyebilirim ?
Aile hekimi izinliyse askerlik muayenesini kim yapıyor?
Böyle ve benzeri durumlarda muayene olacak kişiyi kim muayene ediyor?
Merhaba Aralık başında işten izin alıp başvursam 25 aralığa yetişir mi? Gözümde 1,00 derece miyop var ama sağlık ocağı gerek görmezse sevk etmiyormuş bu durum uğraştırır mı? Ve sizce yetişir mi!? Teşekkürler
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.068 (Bu ay: 840)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic